The Wedding (1998)

Two men. Two different worlds. One final decision.

6,1 details

  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Shelby Coles is een vijfentwintigjarige donkere vrouw. Haar overgrootvader was een slaaf terwijl haar overgrootmoeder zelf slaven hield. Shelby is verloofd met de blanke jazzmusicus Meade. Haar ouders zijn niet zo zeer tegen het feit dat hun toekomstige schoonzoon blank is maar meer dat hij het onzekere bestaan van musicus leidt. De ouders van Meade daarentegen zijn er wel op tegen dat hun zoon een donker meisje trouwt en zullen niet bij de bruiloft aanwezig zijn. Shelby's zus vindt dat zij met dit huwelijk haar afkomst de rug toekeert. Dan komt Lute, een aantrekkelijke, donkere man die op zoek is naar zijn droomvrouw, in het leven van Shelby. Hij weet zeker dat Shelby die ware voor hem is....

Regie
Charles Burnett
Cast
Halle Berry, Patricia Clarkson, Lynn Whitfield, Gabriel Casseus, Marianne Jean-Baptiste, Shirley Knight, Michael Warren, Charlayne Woodard, Richard Brooks, Carl Lumbly, Eric Thal, Peter Francis James, Cynda Williams, Ethel Ayler, Kelsey Walke.
Release
22.02.1998

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Wedding

acties