Just Getting Started (2017)

Three Legends. A Comedy for the Ages.

3,2 details

  • 91 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Verenigde Staten
91 Min Verenigde Staten

Duke Diver is de levensgenietende manager van het luxueuze Palm Springs vakantieoord Villa Capri. Ondanks zijn donkere verleden als advocaat van de maffia is hij een vakman in het plezieren van de bewoners. Er komt echter een eind aan Duke's fijne leventje wanneer de charmerende oud-militair Leo verschijnt. De twee strijden weldra om de plek van het alfamannetje en de gevoelens van de pas gearriveerde Suzie. Maar wanneer Duke, een beschermde getuige, gevonden wordt door zijn oude werknemers, moeten hij en Leo hun verschillen ter zijde schuiven. Samen proberen ze Duke's leven te redden, evenals het hemelse Villa Capri.

Regie
Ron Shelton
Cast
Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Jane Seymour, Rene Russo, Joe Pantoliano, Glenne Headly, Graham Beckel, Sheryl Lee Ralph, Elizabeth Ashley, Mel Raido, George Wallace, Alma Sisneros, Kristen Rakes, Johnny Sneed, Eli Goodman, Joleen Baughman, Tasos Hernandez, Drago Sumonja, Nick Peine, Johnny Mathis.
Release
23.11.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Just Getting Started

acties