Slice (2017)

4,6 details

  • Komedie
  • Horror
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Welkom in Kingfisher - een geweldige plek om te leven! Zo'n 90.000 mensen vrolijken de stad op, evenals 40.000 geesten. Niet alleen spoken zijn algemeen geaccepteerd - ook weerwolven. Dax Lycander is er één. Voorheen was hij chauffeur voor een Chinees restaurant, nu doet hij dienst als pizzabezorger. Wanneer een collega van hem vermoord wordt tijdens het werk, zijn alle ogen op Dax gericht. Gezien zijn aard lijkt hij de meest voor de hand liggende verdachte. Maar is hij het wel? Terwijl een onderzoek gestart wordt, valt het volgende slachtoffer...

Alt titel
Kingfisher
Regie
Austin Vesely
Cast
Zazie Beetz, Paul Scheer, Gary Houston, Rebecca Spence, Larry Neumann Jr., Katherine Cunningham, Will Brill, Joe Keery, Kelli Simpkins, Bishop Stevens, Hanna Dworkin, Austin Vesely, Rae Gray, Lakin Valdez, Chance the Rapper.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Slice Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Slice

acties