Singularity (2017)

4,0 details

  • 92 Min
  • Sci-Fi
  • Zwitserland
  • Verenigde Staten
92 Min Zwitserland

In 2020 introduceert Elias van Dorne, CEO van VA Industries, het grootste robotbedrijf, zijn nieuwste uitvinding: Kronos, een supercomputer die een einde aan alle oorlogen moet maken. Wanneer Kronos online gaat, komt het al snel tot de conclusie dat de mens zelf de grootste bedreiging voor de wereldvrede is en lanceert een wereldwijde aanval van robots op mensen om de wereld van deze infectie te genezen. 97 jaar later overleeft er nog een kleine groep mensen op de vlucht van het robotleger, op zoek naar een nieuwe wereld zonder robots. Maar bestaat er wel zo'n wereld, en hoe kunnen ze die bereiken?

Regie
Robert Kouba
Cast
John Cusack, Carmen Argenziano, Eileen Grubba, Jeannine Wacker, Julian Schaffner, Oliver Czavar, Pavlo Bubryak, Hrncir Kuba, David Chrisman, Paul American, Jason Marnocha, Elaine Loh, Elisa Dvorakova, Ego Nwodim, Michele Michaels.
Release
03.11.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Singularity

acties