bioscoop release

Journeyman (2017)

A snapshot into the life of a struggling boxer

7,2 details

  • 92 Min
  • Drama
  • Sport
  • Verenigd Koninkrijk
92 Min Verenigd Koninkrijk

Matty Burton is een middengewicht bokskampioen van de wereld. Nu het einde van zijn carrière nadert, weet hij dat hij zoveel mogelijk geld moet verdienen en dan op tijd stoppen. Zijn doel is om een huis voor zijn vrouw Emma en hemzelf te verzekeren, en een toekomst voor hun baby Mia. Na een gigantisch gevecht tegen Andre 'The Future' Bryte keert Matty terug naar huis en Emma, maar even later valt hij neer op de vloer van zijn huiskamer als gevolg van een late reactie op een vernietigende klap die hij tijdens het gevecht incasseerde. Wanneer Matty van zijn coma ontwaakt, begint de echte strijd pas: Door geheugenverlies is hij niet meer dezelfde persoon, en moet hij zijn leven weer zien op te pakken terwijl zijn wereld uit elkaar valt.

Regie
Paddy Considine
Cast
Paddy Considine, Jodie Whittaker, Paul Popplewell, Anthony Welsh, Paul Donnelly, Tony Pitts, Richard Varley, Danielle Hanson, Emelia Spencer, Jonny Masters, Shamir Masri, Craig Thomas Lambert.
Release
12.10.2017
Release NL
06.09.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Journeyman

acties