Katie is een zeventienjarige serveerster die haar lichaam verkoopt voor wat extra cash. Hoofdrolspeelster Olivia Cooke is betoverend.
play

6,1 details

  • 88 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
  • Frankrijk
88 Min Verenigde Staten

Een vriendelijke zeventienjarige in het Amerikaanse Zuidwesten besluit prostituee te worden in een poging haar dromen van een nieuw leven in San Francisco te vervullen.

Regie
Wayne Roberts
Cast
James Belushi, Mary Steenburgen, Christopher Abbott, Olivia Cooke, Mireille Enos, Chris Lowell, Nathan Corddry, Keir Gilchrist, Bernardo Gallegos, Gene Jones, Mike Miller, Natasha Bassett, Morse Bicknell, Alex Breaux, MorningStar Angeline.
Release
27.01.2017
Release NL
08.03.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Wayne Roberts | Cast: Olivia Cooke (Katie), Mireille Enos (Tracey), Christopher Abbott (Bruno), Mary Steenburgen (Maybelle), Jim Belushi (Bear), Chris Lowell (Dirk), Keir Gilchrist (Matty), e.a. | Speelduur: 98 minuten | Jaar: 2016

Ze werkt nou niet bepaald in een opbeurende of florissante omgeving, maar serveerster Katie houdt de moed erin. Het werk in een wegrestaurant in een uithoek van New Mexico is slechts een middel voor een betere toekomst. Katie is zeventien, maar als ze eenmaal volwassen is wil ze met haar moeder verhuizen naar San Francisco. Ze heeft er alles voor over om deze droom te verwezenlijken: zelfs het opgeven van haar eigenwaarde.

De Britse actrice Olivia Cooke geeft gestalte aan de titelfiguur in het onafhankelijke Amerikaanse drama Katie Says Goodbye. Ze heeft een sereen en gemoedelijk voorkomen, wat in schril contrast staat met de acties van haar personage. Want Katie doet meer dan enkel bedienen en tafels afruimen. Ze probeert nog wat extra geld te verdienen door haar lichaam te verkopen aan haar mannelijke klanten. Eigenaresse Maybelle heeft niet door dat haar trouwste werknemer in haar pauzes bij de vrachtwagenchauffeurs in de cabine kruipt of een ritje naar huis bij de sheriff maar moeilijk af kan slaan.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Katie Says Goodbye

acties