Love, Simon (2018)

Dear Moviegoers, Please form a line at concessions. It doesn't have to be straight. Love, Simon

Een prachtige, realistische coming-outfilm met sympathieke personages. Ook een belangrijke film voor bepaalde kringen.
play

7,3 details

  • 110 Min
  • Drama
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
110 Min Verenigde Staten

Iedereen verdient de kans op een geweldig liefdesverhaal. Maar in het geval van Simon is het complex: niemand weet dat hij homoseksueel is en hij weet ook niet dat de man op wie hij online verliefd werd zijn klasgenoot is. Beide problemen oplossen is niet alleen hilarisch, maar ook angstaanjagend en zal zijn leven voor altijd veranderen.

Regie
Greg Berlanti
Cast
Josh Duhamel, Jennifer Garner, Nick Robinson, Alexandra Shipp, Katherine Langford, Logan Miller, Tony Hale, Joshua Mikel, Talitha Bateman, Miles Heizer, Drew Starkey, Darcy Rose Byrnes, Jorge Lendeborg Jr., Natasha Rothwell, Keiynan Lonsdale, Sean O'Donnell, Mackenzie Lintz, Clark Moore, Joey Pollari.
Release
15.03.2018
Release NL
14.06.2018
Release DVD
14.10.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson (Simon), Jennifer Garner (Emily), Josh Duhamel (Jack), Katherine Langford (Leah), Alexandra Shipp (Abby), Jorge Lendeborg Jr. (Nick), Logan Miller (Martin), Keiynan Lonsdale (Bram), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2018

Als het medium film een weergave is van opvattingen in de maatschappij, dan geldt dit zeker voor de positie van homoseksualiteit. Filmmakers worstelen dikwijls met de identiteit van homoseksuele personages. Vaak vallen deze in twee categorieën uiteen. Het is óf de getroebleerde man of vrouw die worstelt met zijn geaardheid en niet weet hoe het de omgeving te vertellen óf het is de grappige sidekick die we niet al te serieus moeten nemen.

Gelukkig komt hier langzaam maar zeker verandering in. Het is een verademing om een homoseksueel personage te zien bij wie het geen echt issue is op wie of wat je valt. De hoofd- en titelpersoon uit de bestsellerverfilming Love, Simon zit eigenlijk alleen zichzelf in de weg. Hij heeft een hechte band met zijn ouders, vindt zijn jongere zusje eigenlijk best oké en kan rekenen op een groep hechte vrienden.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Love, Simon

acties