Tully (2018)

From the People Who Brought You Juno and Young Adult

Charlize Theron is stukken beter dan het gezinsdrama waarin ze mag komen opdraven.
play

7,2 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Mystery
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

Marlo is de moeder van drie kinderen. Haar broer geeft haar een nanny. Eerst heeft ze er moeite mee om dat te accepteren, maar al snel vormt ze een unieke band met de jonge nanny, Tully.

Regie
Jason Reitman
Cast
Charlize Theron, Mackenzie Davis, Ron Livingston, Mark Duplass, Marceline Hugot, Tattiawna Jones, Elfina Luk, Colleen Wheeler, Crystal Lonneberg, Elaine Tan, Gameela Wright, Asher Miles Fallica, Steven Roberts, Emily Haine, Michael Patrick Lane, Maddie Dixon-Poirier, Lia Frankland, Katie Hayashida, Stormy Ent, Joshua Pak, Bella Star Choy.
Release
20.04.2018
Release NL
10.05.2018
Release DVD
13.11.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Jason Reitman | Cast: Charlize Theron (Marlo), Mackenzie Davis (Tully), Ron Livingston (Drew), Mark Duplass (Craig), e.a. | Speelduur: 96minuten | Jaar: 2018

Voor haar rol van lesbische seriemoordenares Aileen Wuernos kwam Charlize Theron vijftien jaar geleden ruim vijftien kilo aan. Maar het was niet het extra gewicht dat Theron een Oscar opleverde. De Zuid-Afrikaanse bewees dat ze tot de beste uit het vak behoort. Inmiddels hoeven we daar niet meer aan te twijfelen. Voor haar hoofdrol in het gezinsdrama Tully maakte Theron het nog bonter. Ze at er bijna vijfentwintig kilo bij.

Bij Theron is flink aankomen nooit een trucje om te verbloemen dat ze maar matig werk aflevert. Spijtig genoeg had ze het met extra kilo's alleen dit keer ook niet gered. Theron speelt een degelijke rol van een moeder aan het einde van haar Latijn, die hulp van een kindermeisje voor de nachtelijke uren als redding ziet. Het drama van Jason Reitman is vooral een aaneenschakeling van episodes waarbij de afhankelijkheid en band tussen mama en nanny steeds meer groeien. Een echt geheel wil het niet worden.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Tully Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Tully

acties