Tully

Tully (2018)

From the People Who Brought You Juno and Young Adult

Charlize Theron is stukken beter dan het gezinsdrama waarin ze mag komen opdraven.
play

7,2 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Mystery
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

Marlo is de moeder van drie kinderen. Haar broer geeft haar een nanny. Eerst heeft ze er moeite mee om dat te accepteren, maar al snel vormt ze een unieke band met de jonge nanny, Tully.

Regie
Jason Reitman
Cast
Charlize Theron, Marceline Hugot, Ron Livingston, Elaine Tan, Colleen Wheeler, Elfina Luk, Mark Duplass, Mackenzie Davis, Crystal Lonneberg, Maddie Dixon-Poirier, Steven Roberts, Gameela Wright, Katie Hayashida, Michael Patrick Lane, Emily Haine, Asher Miles Fallica, Lia Frankland, Tattiawna Jones, Stormy Ent, Bella Star Choy, Joshua Pak.
Release
20.04.2018
Release NL
10.05.2018
Release DVD
13.11.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Jason Reitman | Cast: Charlize Theron (Marlo), Mackenzie Davis (Tully), Ron Livingston (Drew), Mark Duplass (Craig), e.a. | Speelduur: 96minuten | Jaar: 2018

Voor haar rol van lesbische seriemoordenares Aileen Wuernos kwam Charlize Theron vijftien jaar geleden ruim vijftien kilo aan. Maar het was niet het extra gewicht dat Theron een Oscar opleverde. De Zuid-Afrikaanse bewees dat ze tot de beste uit het vak behoort. Inmiddels hoeven we daar niet meer aan te twijfelen. Voor haar hoofdrol in het gezinsdrama Tully maakte Theron het nog bonter. Ze at er bijna vijfentwintig kilo bij.

Bij Theron is flink aankomen nooit een trucje om te verbloemen dat ze maar matig werk aflevert. Spijtig genoeg had ze het met extra kilo's alleen dit keer ook niet gered. Theron speelt een degelijke rol van een moeder aan het einde van haar Latijn, die hulp van een kindermeisje voor de nachtelijke uren als redding ziet. Het drama van Jason Reitman is vooral een aaneenschakeling van episodes waarbij de afhankelijkheid en band tussen mama en nanny steeds meer groeien. Een echt geheel wil het niet worden.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Tully Nieuwsberichten