The Vanishing of Sidney Hall (2017)

It's all about beginnings.

4,7 details

  • 117 Min
  • Drama
  • Mystery
  • Verenigde Staten
117 Min Verenigde Staten

Sidney Hall heeft een bijzonder schrijftalent. Zijn essays bevatten een gevaar die sommigen afstotend vinden, maar één leraar herkent zijn talent en moedigt Sidney aan om een carrière van het schrijven te maken. Vroeg succes met zijn eerste roman maakt Sidney beroemd, hoewel zijn dystopische observaties over het leven in de buitenwijken tragische gevolgen hebben voor sommige jonge lezers, waardoor hij in een schandaal verstrikt raakt. Zijn creativiteit wordt hierdoor verstikt, alsmede door hoge verwachtingen en duistere geheimen uit zijn verleden, en verminderen zijn kansen op liefde met iemand uit zijn jeugd. Wanneer de gedesillusioneerde schrijver zo goed als verdwenen lijkt, gaat een mysterieuze detective op zoek naar het antwoordt op zijn mysterie.

Regie
Shawn Christensen
Cast
Logan Lerman, Michelle Monaghan, Elle Fanning, Kyle Chandler, Tim Blake Nelson, Nathan Lane, Alex Karpovsky, Yahya Abdul-Mateen II, Margaret Qualley, Blake Jenner, Michael Drayer, Christina Brucato, Janina Gavankar, Darren Pettie, Charlie Le Grice.
Release
25.01.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Vanishing of Sidney Hall

acties