Uncle Drew (2018)

5,6 details

  • Komedie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Dax heeft al zijn spaargeld gebruikt om zijn team mee te mogen laten doen in het Rucker Classic straatbasketbal toernoei in Harlem, New York. Dan maakt hij een serie onfortuinlijke tegenslagen mee, inclusief het verliezen van zijn team aan zijn aartsrivaal. Terwijl hij wanhopig is om het toernooi alsnog te winnen, niet in de laatste plaats vanwege de geldprijs die daaraan verbonden is, komt hij dé man tegen, de mythe, de legende: Uncle Drew. Hij overtuigt hem om nog eenmaal terug te keren naar het basketbalveld. De twee mannen gaan vervolgens op een roadtrip om Drews oude basketbalteam weer bij elkaar te rapen om te bewijzen dat een groep bejaarden nog steeds de grote prijs kunnen winnen.

Regie
Charles Stone III
Cast
Erica Ash, Nick Kroll, LilRel Howery, Shaquille O'Neal, Terence Rosemore, Jamel Chambers, Kyrie Irving, Maiya Boyd, Crystal Lee Brown, Elijah Everett, Josh Henry, Melinda Russell, Lisa Leslie, Ashton Tyler, Reggie Miller.
Release
29.06.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Uncle Drew

acties