6,1 details

  • 85 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
85 Min Verenigde Staten

De zestien jaar oude Sebastian Prendergast heeft het grootste deel van zijn leven met zijn oma doorgebracht in hun geodetische huis, een toeristenattractie. Waar zij hem heeft opgevoed met de futuristische leer van haar voormalige mentor Buckminster Fuller, in de hoop dat Sebastian ooit het stokje van Fuller over neemt en de wereld zal verbeteren. Maar nadat zij een beroerte krijgt begint hij om te gaan met Jared, een zestienjarige kettingroker met een hart transplant, die door punk is geobsedeerd en met zijn alleenstaande diepegelovige vader Alan en tienerzus Meredith woont. Sebastian en Jared vormen een band samen. Met zijn oma's dromen, zijn eerste echte vriendschip en een talentenjacht in een kerk op het spel moet Sebastian beslissen of hij de nieuwe Buckminster Fuller, de nieuwe Sid Vicious of iets heel anders wil worden.

Regie
Peter Livolsi
Cast
Asa Butterfield, Ellen Burstyn, Nick Offerman, Fred Armisen, Alex Wolff, Maude Apatow, Emmylou Barden, David Krug, Edduar Peralta Carmen, Debbie Aderinkomi, Jack Tholen, Jaylene Yang, Halle Chambers, Jack Reinhardt, Tyra Ramsey.
Release
08.04.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The House of Tomorrow

acties