The Bachelors (2017)

Sterke cast houdt voorspelbaar rouwdrama overeind.
play

6,2 details

  • 99 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

Na de vroege dood van zijn vrouw, verhuist een rouwend vader met zijn tienerzoon naar de andere kant van het land. Daar veranderen hun levens als ze twee unieke vrouwen ontmoeten.

Regie
Kurt Voelker
Cast
J.K. Simmons, Julie Delpy, Odeya Rush, Kevin Dunn, Harold Perrineau, Jean Louisa Kelly, Jae Head, Tom Amandes, Mike McGlone, Josh Wiggins, Tyrel Jackson Williams, T.J. Ramini, Spencer List, Charlie DePew, Keith L. Williams, Kitana Turnbull, Niko Guardado.
Release
20.06.2017
Release NL
14.06.2018
Release DVD
11.10.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Kurt Voelker | Cast: J.K. Simmons (Bill Palet), Odeya Rush (Lacy Westman), Jean Louise Kelly (Barbara Weston), Julie Delpy (Carine), Josh Wiggins (Wes), e.a. | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2017

De titel doet wellicht vermoeden dat The Bachelors een flauwe komedie is in de stijl van The Hangover, waarbij veel wordt gedronken en gevloekt. Niets is minder waar. The Bachelors is een braaf drama over verlies van een dierbare en het rouwproces. De vrijgezellen uit de titel zijn vader Bill en tienerzoon Wes. De vrouw /moeder van de twee is overleden en Bill besluit daarop te verhuizen naar de grote stad. Wat hierop volgt is allemaal zeer voorspelbaar, maar de acteurs weten met hun kwaliteiten de aandacht toch vast te houden.

Nadat Bill en Wes verhuisd zijn, moet Wes naar de privéschool waar Bill ook een baan heeft gekregen als leraar. Hier ontmoeten vader en zoon twee vrouwen die (natuurlijk) verandering in hun leven zullen brengen. Wes ontmoet Lacy, aan wie hij bijles Frans moet geven. Bill ontmoet Carine, de Franse lerares van Wes en Lacy. Lacy's personage heeft nog enigszins een achtergrondverhaal, maar Carine lijkt uitsluitend in dienst te staan van het geestelijk herstel van Bill. Ook over de overleden moeder/vrouw komen we weinig te weten behalve dat ze vloeiend Frans sprak en romantisch was ingesteld.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Laatste reacties

MovieMazzter

"...Leuke film in een prettige setting (ondanks de persoonlijke problemen) die lekker wegkijkt. Prima pr......"