A-X-L (2018)

Man's best friend has evolved

Poeslieve robothond belandt pardoes in generieke tienerfilm.
play

4,2 details

  • 100 Min
  • Sci-Fi
  • Avontuur
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

Miles, een tiener die veel op crossmotors rijdt, vindt een robothond bij het grofvuil. Het blijkt geen simpele robothond. Ondanks dat hij zich gedraagt als een pup, kan hij meer dan alleen frisbee's vangen. De hond is zo gemaakt dat hij de baas wordt over zijn tegenstanders.

Regie
Oliver Daly
Cast
Thomas Jane, Lou Taylor Pucci, Becky G., Ted McGinley, Eric Etebari, Dominic Rains, Patricia De Leon, Alex MacNicoll, Hassie Harrison, Alex Neustaedter, Jonathan Camp, Sam Upton, Dorian Kingi, Stacey Arwen Raab, Madeline Bertani, Maggy Vick, Niko Guardado, Chris Verdugo.
Release
17.08.2018
Release NL
23.08.2018
Release DVD
16.01.2019

Filmtotaal Recensie

Regie:[/b Oliver Daly | [b]Cast: Alex Neustaedter (Miles), Thomas Jane (Chuck Hill), Becky G (Sara), Ted McGinley (Mr. Fontaine) | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2018

Wat doe je als tiener wanneer je een groot geheim ontdekt? Dan vertel je het niemand en houd je het schuil voor anderen, net zoals Elliot dat deed met E.T. in Spielbergs gelijknamige film. Er zit iets fascinerends in de gedachte dat je iets weet en anderen niet. Deels egoïstisch, deels logisch, want zoiets overkomt je haast nooit.

Dat geldt ook voor de ruige motorcrosser Miles wanneer hij ergens op een afgelegen plek gerommel hoort. Bang is hij niet. Miles heeft als eenzame puber weinig te verliezen, zeker nadat hij is belazerd door zijn 'nieuwe vrienden' die de goedgelovige Miles alleen achterlieten op een uitzichtloos verlaten plek. Daar maakt Miles kennis met robothond A-X-L, een ontsnapt oorlogswapen in wording dat uit handen van het Amerikaanse leger is geglipt. Met man en macht zoekt het leger onder leiding van de immer boos gefronste generaal Webber het verloren prototype terug. De urgentie is hoog omdat het nog onduidelijk is hoe het vierpotige testobject op menselijk contact reageert.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

A-X-L Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

A-X-L

acties