Nauwelijks verhaal en toch een indruk achterlaten; Hofmann serveert een fascinerende en naargeestige horrorvakantie.
play

6,4 details

  • 96 Min
  • Drama
  • Mexico
  • Nederland
96 Min Mexico

Twee familiemannen voegen zich bij een woeste kruistocht om hun familie te redden van een tropisch paradijs, waar ze in levensgevaar zijn.

Alt titel
Time Share
Regie
Sebastian Hofmann
Cast
RJ Mitte, Cassandra Ciangherotti, Andrés Almeida, Luis Gerardo Méndez, Montserrat Marañon, Hugo Albores, Miguel Rodarte, Pablo Guisa Koestinger, Bernardo Vega, Alejandro Sánchez de la Peña.
Release
20.01.2018
Release NL
02.08.2018
Release DVD
27.11.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Sebastian Hofmann | Cast: Luis Gerardo Méndez (Pedro), Miguel Rodarte (Andres), RJ Mitte (Tom), Cassandra Ciangherotti (Eva), Montserrat Marañon (Gloria), Andrés Almeida (Abel) | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2018

Dankzij een klassiek gevalletje van overboeken moeten twee families een appartement noodgedwongen delen in Time Share. Nee, niet die schattige telefilm met Timothy Dalton (een romkom met toevallig exact dezelfde opzet en naam). Sebastian Hofmanns Time Share verdraait de onschuldige vakantieproblemen in een kunstzinnige en duistere komedie, die zelfs neigt naar pure psychologische horror.

Het is vrij knap hoe Hofmann de aandacht weet vast te houden terwijl er van een plot nauwelijks sprake is. De propere Pedro en alledaagse Abel komen beiden met hun familie terecht in een time-sharing-appartement. Ondanks een goed gesprek met de manager, moeten ze hun gratis vakantie maar met elkaar delen. Pedro's vriendin en Abels aanhang maken er al gauw het beste van en zijn zich van geen kwaad bewust. Er volgt geen reeks aan malle fratsen of een epische tocht van Pedro om de vakantie te redden. Eigenlijk verandert er vrijwel niets.

videotrailers & clips