Bon Bini Holland 2

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Bon Bini Holland 2 is het vervolg op de eerste Bon Bini Holland film van 2015. Dit vervolg is geregisseerd door Jon Karthaus, de regisseur van Homies en Bella Donna´s.

In de film wil Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) ten huwelijk vragen, maar ze heeft besloten om een time-out in te lassen voor hun relatie en gaat naar Nederland. Om hun relatie in stand te houden besluit Robertico haar te volgen, maar eenmaal in Nederland leert hij dan Noella naast rust en de taken van haar vader tijdelijk overneemt ook een andere man ziet.
Robertico besluit zo zijn vrienden van FC Kip om hulp te vragen om weer een kans te maken bij Noella in de hoop dat hij haar uiteindelijk toch ten huwelijk kan vragen.

Bij deze film hebben ze alles grote proberen te maken. Zo bevat de film meer grappen en meer personages die door Jandino gespeeld worden. Als je dus van Jandino zijn komedie stijl of de komedie stijl uit de eerste Bon Bini Holland houdt, kun je ook weer van deze nieuwe film genieten.
Veel van de komedie is helaas wel vaak hetzelfde soort komedie of een herhaling uit de eerste film. Het verhaal van de film gaat ook ten koste van de vele grappen in de film, waardoor de films soms meer overkomt alsof je naar een komedie optreden zit te kijken dan echt naar een komediefilm waar een v een verhaal in zit. Als je ook geen fan bent van Jandino zijn komedie stijl kun je deze film beter proberen te mijden en een komedie kijken die meer bij je past.

Jandino levert wel weer komische werk in deze film, maar door de vele verschillende personages die hij speelt, valt de rest van de cast meer op de achtergrond van de film. Jandino weet met deze film ook weer goed de spot te drijven met vele verschillende stereotypen. Hij doet dit weer op een speelse manier, waardoor mensen die tegen een geintje kunnen wel om deze grappen zouden moeten kunnen lachen.