Meer van hetzelfde en nog 'onbeskofter'. Op dit laatste is komiek Jandino Asporaat kennelijk behoorlijk trots.
play

4,8 details

  • 89 Min
  • Komedie
  • Actie
  • Misdaad
  • Nederland
89 Min Nederland

In Bon Bini Holland 2 wil Robertico (Jandino) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk vragen. Zij besluit echter een time-out in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna, terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella's hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven.

Regie
Jon Karthaus
Cast
Liliana de Vries, Jandino Asporaat, Julien Croiset.
Release
13.12.2018
Release NL
13.12.2018
Release DVD
03.04.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Jon Karthaus | Cast: Jandino Asporaat (Robertico/Judeska/Gerrie/Sydney/Ahmet/Rajesh), Liliana de Vries (Noëlla), Sergio IJssel (Norwin, Nolte), Phi Nguyen (Ping Ping), Steef de Bot (Christiaan) Alpha Oumar Barry (Kodi), Lone van Roosendaal (Sylbia), Dennis Rudge (Ken), e.a.| Speelduur: 89 minuten | Jaar: 2018

We moeten het er toch even over hebben, want er staat een olifant in de kamer van Jandino Asporaat. Wendy van Dijk zei onlangs bij Pauw dat ze het niet meer in haar hoofd zou halen om nog de Japanse Ushi te spelen. Jandino Asporaat heeft lak aan de al of niet terechte politieke correctheid ten aanzien van verschillende nationaliteiten. Indiërs, Antillianen, racistische volkse Rotterdammers, Turken, de adel en Chinezen: alles en iedereen moet eraan geloven in Bon Bini Holland 2. Maar is het daarmee acceptabel?

Robertico heeft het prima voor elkaar op Curaçao. Hij staat op het punt om zijn mooie vriendin, telg van een rijke hotelfamilie, ten huwelijk te vragen. Het loopt allemaal net wat anders: vriendin Noëlla wil een time-out en vertrekt naar Nederland. Haar vader heeft daar net een hartaanval gehad, uitgerekend toen Robertico hem aan de telefoon om de hand van zijn dochter vroeg. Omdat palief het rustig aan moet doen neemt Noëlla de organisatie van een benefietgala voor weeskinderen op zich. Ze moet hierbij samenwerken met de gladde Christiaan, een weldoener van adel en Robertico's grote rivaal.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Bon Bini Holland 2 Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bon Bini Holland 2

acties