Teaser trailer 'Bon Bini Holland 2'!

Teaser trailer 'Bon Bini Holland 2'!

Het aftellen kan beginnen.. 13 december is Bon Bini Holland 2 te zien in de bioscoop.

Entertainment One heeft de teaser trailer online gezet voor Bon Bini Holland 2, uiteraard het vervolg op het eerste deel uit 2015. De films draaien grotendeels om de typetjes van Jandino Asporaat.


In Bon Bini Holland 2 wil Robertico (Jandino) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk vragen. Zij besluit echter een time-out in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna, terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella's hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven.

De regie ligt dit keer in handen van Jon Karthaus (Bella Donna's) en op 13 december moet de komedie in de Nederlandse bioscopen in première gaan. Het eerste deel wist voor 4,7 miljoen euro aan bioscoopkaartjes te verkopen.

NieuwsFilm

meest populair