Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

All You Need Is Love is een nieuwe romantische komedie geregisseerd door Will Koopman, de regisseur van Gooische Vrouwen, Terug naar de Kust en De Verbouwing.

In de film stopt presentator Maarten ter Horst (Fedja van Huêt) na het verlies van zijn vrouw met het presenteren van het tv-programma All You Need Is Love en dan net voor de beroemde kerstspecial.
De tv-producenten moeten nu snel een vervanger zien te regelen voordat de kerstspecial moet worden uitgezonden. Als ze dit niet lukt, kunnen ze verloren en verbroken geliefden niet terug bij elkaar helpen en kunnen ze de trouwe fans van het tv-programma flink teleur stellen en zo hun toekomstige tv successen ook vergeten.

Een verfilming van het tv-programma Al You Need Is Love heeft eigenlijk best lang geduurd, voordat iemand met dat idee kwam. Nu het eindelijk gebeurd is, hebben ze een passende film gemaakt voor rond de feestdagen om met familie of geliefden te bekijken.
Helaas is het verhaal wel wat simpel geschreven en bevat de film best wat clichés, maar ondanks deze minpunten kan deze film wel een passende film blijven om tijdens de feestdagen te bekijken met de personen waar je omgeeft in je leven.

Door het simpele script komt de cast van de film verder ook niet bijzonder over in de film. De meeste van de cast spelen typische genoeg ook dezelfde soort rollen die ze vaak in andere films ook spelen. Zo speelt Frank Lammers een simpele vader van een gezin en Peter Paul Muller een wat gemene man, die stiekem toch wel een goed hart heeft.