Second Act (2018)

Her talent was real. Her resume was not.

Doorgeslagen feelgoodfilm met genoeg potentie en thema's saboteert zichzelf met een slechte vertelwijze.
play

5,2 details

  • 103 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
103 Min Verenigde Staten

Een vrouw besluit haar leven opnieuw uit te vinden en Madison Avenue te laten zien wat ze kan.

Regie
Peter Segal
Cast
Jennifer Lopez, Vanessa Anne Hudgens, Dave Foley, Treat Williams, Milo Ventimiglia, Larry Miller, Freddie Stroma, Charlyne Yi, Leah Remini, Natasha Romanova, Elizabeth Masucci, Dan Bucatinsky, Alan Aisenberg, Annaleigh Ashford, Candace Smith, Kelly P. Williams.
Release
06.12.2018
Release NL
20.12.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Peter Segal | Cast: Jennifer Lopez (Maya), Vanessa Hudgens (Zoe), Leah Remini (Joan), Milo Ventimiglia (Trey), Freddie Stroma (Ron), Charlyne Yi (Ariana), Treat Williams (Anderson Clarke), Dave Foley (Felix Herman), Annaleigh Ashford (Hildy), Larry Miller (Weiskopf), e.a. | Speelduur: 103 minuten | Jaar: 2018

Second Act komt uit de startblokken als een prima feelgoodfilm. Lopez speelt de hardwerkende carrièrevrouw met de wereld tegen zich, Remini de grofgebekte en charismatische beste vriendin en Hudgens de onvriendelijke concurrente. Maya wordt dankzij een paar fikse leugens op haar cv plots aangenomen voor een toppositie en moet zich overal doorheen lullen om niet door de mand te vallen. Het werkt uiteraard voor een tijdje, maar ooit stort die schijnwereld in elkaar. Jammer genoeg geldt voor het scenario precies hetzelfde.

Het heeft een eigenaardig toontje als Jennifer Lopez preekt dat de arme arbeidersklasse nooit een kans krijgt, maar er ondertussen uitziet als de perfecte vrouw. Ze worstelt zogenaamd in een zakenwereld vol deftige mensen en kan zichzelf niet netjes kleden voor de spiegel, maar het is niet echt geloofwaardig. Combineer haar echter met Leah Remini en het werkt nog best aardig. Ze brengt een nodige dosis ordinaire humor, mede dankzij haar scheldende zoontje, en de twee vertellen samen een typisch underdogverhaal. Ventimiglia kan nog wat romantiek en drama in de mix gooien en voor je het weet heb je een voorspelbare maar aandoenlijke romkom te pakken.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Second Act

acties