Lukas (2018)

6,2 details

  • 82 Min
  • Actie
  • Frankrijk
82 Min Frankrijk

Lukas is een uitsmijter voor een nachtclub, die al in de vijftig is en letterlijk en figuurlijk al heel wat klappen te verduren heeft gekregen in het leven. Hij worstelt ondertussen enorm met de opvoeding van zijn achtjarige dochtertje. Op een dag verliest Lukas de controle over zijn aggressie tijdens een gevecht met een klant van de club, en belandt in de gevangenis, terwijl zijn dochtertje in de zorg wordt geplaatst van de Jeugdzorg. Maar alles wordt anders door een onverwachte wending in het leven van Lukas: hij wordt gerekruteerd door Interpol om een Nederlandse bendeleider te arresteren, die vanuit België opereert. In ruil voor zijn dienst zou hij de voogdij over zijn dochter kunnen terugkrijgen.

Regie
Julien Leclercq
Cast
Jean-Claude Van Damme, Sam Louwyck, Sami Bouajila, Kevin Janssens, Kevin Van Doorslaer, Dimitri Thivaios, Kaaris, Cecilia Ngo, Jean-Claude Soetens, Alice Verset, Sveva Alviti, Laurent D'Elia.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Lukas Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Lukas

acties