bioscoop release

After (2019)

After Your First, Life is Never the Same.

play
  • Drama
  • Romantiek
  • Thriller
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin?

Regie
Jenny Gage
Cast
Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Dylan Arnold, Meadow Williams, Hero Fiennes-Tiffin, Josephine Langford, Inanna Sarkis, Donald K. Overstreet, Samuel Larsen, Swen Temmel, Pia Mia, Rebecca Lee Robertson, Shane Paul McGhie, Khadijha Red Thunder.
Release
11.04.2019
Release NL
18.04.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

After Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

After

acties