After (2019)

Based on the best-selling worldwide phenomenon.

Een fantasietje over Harry Styles groeide uit tot een filmromance, maar het blijft zwijmelige fanfictie.
play

4,4 details

  • 105 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Thriller
  • Verenigde Staten
105 Min Verenigde Staten

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin?

Regie
Jenny Gage
Cast
Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Dylan Arnold, Meadow Williams, Hero Fiennes-Tiffin, Josephine Langford, Inanna Sarkis, Swen Temmel, Shane Paul McGhie, Donald K. Overstreet, Samuel Larsen, Khadijha Red Thunder, Rebecca Lee Robertson, Pia Mia.
Release
11.04.2019
Release NL
18.04.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Jenny Gage | Cast: Josephine Langford (Tessa Young), Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Selma Blair (Carol Young), Shane Paul McGhie (Landon Gibson), Peter Gallagher (Ken Scott), Khadijha Red Thunder (Steph Jones), Dylan Arnold (Noah), e.a. |Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2019

We leven in tijden waarin fanfictie zo populair wordt dat het tot verfilmingen leidt. Het oervoorbeeld, Fifty Shades of Grey, begon als webfeuilleton dat de Twilight-serie herinterpreteerde als sm-erotica. Voor jongvolwassenen is er nu After: ooit een online fanfictie over Harry Styles, de populairste knul van One Direction. Daarna werd het een bestsellerboek en nu is het een kleverige filmromance tussen het brave meisje en de rebel. Fifty Shades of Meh.

Tessa is een bakvis. Ze gaat studeren en laat haar vriendje Noah thuis achter. Nieuw kamergenootje Steph neemt haar mee uit feesten en stelt haar voor aan een woest-aantrekkelijke, getatoeëerde Brit. Natuurlijk kunnen ze niet met elkaar opschieten, maar wat is hij een lekkertje. De link met Harry Styles is in de film overigens volledig weg. Al in de boekversie werd zijn naam veranderd in Hardin Scott, en in de film is ook alles met de boyband eruit geschreven.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

After Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

After

acties