Sauvage (2018)

Léo pijpt mannen op straat voor twintig euro. Leer hem begrijpen en voel mee, dat is gemakkelijker dan het lijkt.
play

7,2 details

  • 99 Min
  • Drama
  • Frankrijk
99 Min Frankrijk

Leo is 22 en verkoopt zijn lichaam op straat voor wat geld. Mannen komen en gaan. En hij blijft achter, verlangend naar liefde. Hij weet niet wat de toekomst brengt.

Regie
Camille Vidal-Naquet
Cast
Philippe Ohrel, Félix Maritaud, Nicolas Dibla, Noureddine Maamar, Eric Bernard, Pavle Dragas, Lou Ravelli, Mehdi Boudina, Hassim Mohamed Saleh, Lionel Riou, Lucas Bléger, Morad Ammar, Camille Müller, Laurent Berecz.
Release
10.05.2018
Release NL
14.03.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Camille Vidal-Naquet | Cast: Félix Maritaud (Léo), Eric Bernard (Ahd), Nicolas Dibla (Mihal), Philippe Ohrel (Claude), e.a. | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2018

Als gevoelens de koopwaar zijn, is het bijna niet te doen om die van jezelf uit te zetten tijdens het werk. Zeker voor wie zelf kickt op de emoties die hij verkoopt. De knappe tweeëntwintigjarige Léo verkoopt seksuele gevoelens, als prostitué, aan andere mannen. Geestelijk geniet hij ervan, maar lichamelijk richt hij zichzelf te gronde.

'Mijn leven veranderen? Waarom zou ik dat willen?' Dat is de houding waarmee Léo reageert op de mensen die hem op een beter pad willen krijgen. Het is niet per ongeluk dat hij in de prostitutie is beland, hij geniet echt van de seks die hij heeft met andere mannen. Maar hij slaapt op straat, gebruikt crack en heeft een hoestje dat langzamerhand steeds heviger wordt. De titel Sauvage, oftewel 'wild', is sterk gekozen. Léo maakt geen enkele doordachte beslissing. Hij is als een ontembaar dier: volledig impulsief, en zeker niet alleen ten kwade.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Sauvage

acties