The Secret Garden (1993)

The timeless tale of a special place where magic, hope and love grow.

7,4 details

  • 101 Min
  • Familiefilm
  • Drama
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
101 Min Verenigd Koninkrijk

Mary Lennox is geboren in India. Haar ouders hebben nauwelijks tijd om het kind op te voeden en liefde te geven en ze is dan ook erg ongelukkig. Al op jonge leeftijd verleert ze het om te huilen en bekijkt de wereld heel afstandelijk. Nadat haar ouders omkomen bij een aardbeving, wordt de tienjarige Mary naar haar oom in Engeland gestuurd. In plaats van een hartelijk welkom wacht haar daar een stuurse huishoudster, mrs. Medlock, en een altijd afwezige oom. Ondanks de vele verboden die Mary krijgt opgelegd en het luxe leventje met bedienden dat ze hier niet meer heeft, blijft ze kind en gaat op onderzoek uit.

Alt titel
De Geheime Tuin
Regie
Agnieszka Holland
Cast
Maggie Smith, John Lynch, Irène Jacob, Walter Sparrow, Andrew Knott, Kate Maberly, Frank Baker, Colin Bruce, Peter Moreton, Valerie Hill, Parsan Singh, Heydon Prowse, Andrea Pickering, Laura Crossley, Arthur Spreckley.
Release
13.08.1993

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Steve-O

"...Zó goed was de film nou ook weer niet. Een 8 is aan de hoge kant voor dit...."

The Secret Garden

acties