Good Boys (2019)

One Bad Decision Leads to Another

Superbad met lagereschoolkinderen is niet achttienplus genoeg.
play

6,4 details

  • 89 Min
  • Komedie
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
89 Min Verenigde Staten

Nadat hij voor z'n eerste zoenfeestje is uitgenodigd, raakt de twaalfjarige Max (Jacob Tremblay) volledig in paniek omdat hij geen flauw idee heeft hoe je iemand kust. Hij besluit samen met z'n beste vrienden Thor (Brady Noon) en Lucas (Keith L. Williams) de dierbare drone van z'n vader te gebruiken om een zoenend stel te bespioneren, in de hoop hier iets van op te steken.

Regie
Gene Stupnitsky
Cast
Jacob Tremblay, Will Forte, LilRel Howery, Michaela Watkins, Benita Ha, Retta, Enid-Raye Adams, Molly Gordon, Millie Davis, Josh Caras, Chance Hurstfield, Brady Noon, Lina Renna, Midori Francis, Keith L. Williams, Izaac Wang, Vanessa Przada, Macie Juiles, Mariessa Portelance.
Release
11.03.2019
Release NL
22.08.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Gene Stupnitsky | Cast: Jacob Tremblay (Max), Keith L. Willams (Lucas), Brady Noon (Thor), Molly Gordon (Hannah), Midori Francis (Lily), Will Forte (Max's Dad) e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2019

De openingstitels van Good Boys nemen je mee langs de muren en over het bureau van een jongenskamer. Het is er een als zovele, met modelvliegtuigjes, fotolijstjes en rondslingerend speelgoed. Als de belangrijkste acteurs en productiemedewerkers aan het publiek zijn voorgesteld komt het beeld tot rust bij een doorsnee jochie, een jaar of twaalf, dat op bed ligt te gamen. En zoals in zoveel films uit dit genre gaat dit jochie een enorm herkenbare mijlpaal in zijn leven meemaken. Een mijlpaal waarna alles anders zal zijn, en niet op de manier die hij zelf voor ogen had. Max, zoals hij heet, gaat namelijk naar zijn eerste zoenfeestje binnenkort.

De film volgt een redelijk gebruikelijk, en over het algemeen ook redelijk succesvol, patroon. Max gaat samen met zijn twee beste vrienden Lucas en Thor naar het zoenfeestje, maar niet voordat een aantal steeds onoplosbaardere problemen is overwonnen. Hierbij worden een aantal onwaarschijnlijke en terugkerende vrienden, vijanden en grappen gemaakt, die allemaal samenvallen in een krankzinnige apotheose, in Good Boys het zoenfeestje, waarbij alles net wat anders loopt dan gepland. Leg het verloop van deze film naast dat van Superbad of Harold & Kumar Go to White Castle, en de overeenkomsten zijn evident.

alle artikelen (1)

Good Boys Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Good Boys

acties