Good Boys (2019)

One Bad Decision Leads to Another

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Good Boys is een nieuwe komedie geregisseerd en deels geschreven door Gene Stupnitsky. Dit is pas de eerste film die hij heeft geregisseerd en heeft verder alleen wat afleveringen van de tv-serie The Office geregisseerd.

In de film wordt de 12-jarig Max (Jacob Tremblay) uitgenodigd voor zijn eerste feestje, maar wanneer hij leert dat het spelletje flesje draaien gespeeld gaat worden op het feestje raakt hij in lichte paniek. Max weet namelijk niet hoe je moet zoenen. Max
vraagt zijn vrienden Thor (Brady Noon) en Lucas (Keith L. Williams) om hulp, maar ze weten ook niet echt hoe je moet zoenen. Hierom besluiten ze de spullen van hun ouders te onderzoeken en later ook het internet te gebruiken. Zo vinden de jongen informatie over het volwassen liefdesleven, maar verder weten ze nog steeds niet hoe ze nou moeten zoenen.
De vrienden komen zo met het idee om de drone van Max zijn vader te gebruiken om mensen te bespioneren. In de hoop dat ze zoenende mensen kunnen bespioneren, raakt de drone per ongeluk beschadigt. De drie moeten nu op zoek naar een manier om een nieuwe drone te kunnen kopen, want als Max zijn vader ontdekt wat de drie gedaan hebben, riskeren ze een kans om huisarrest te krijgen en zo het feestje mislopen.

Deze film speelt goed in op het gedrag van jongeren kinderen rond de tijd dat ze net naar de middelbare schol gaan. De personages in deze film praten en gedragen zich echt op een manier zoals vele kinderen tegenwoordig ook doen. Zo kunnen kijkers rond de twaalf of net iets ouder zich goed aan de personages relateren. In de film wordt wel veel gebruik gemaakt van seks en seksobjecten wat wel wennen kan zijn voor sommige van rond de 12 jaar. Zo is het wel beter dat een ouder meegaat met jongeren tijdens het kijken van deze film.
Voor oudere kijkers is de film ook wel vermakelijk om te zien, maar na de zoveelste gebeurtenis kan de film wel wat herhaaldelijk overkomen. Deze film kan voor oudere kijkers ook overkomen als een moderne en jongere versie van de film Superbad.

Het acteerwerk wordt ook goed gedaan in de film. De drie acteurs die de vrienden spelen, komen goed en geloofwaardig over als echte vrienden. Jacob Tremblay levert wel het beste werk in de hoofdrol van de film. Voor Brady Noon en Keith L. Williams kan deze film de film worden waarmee ze verder weten door te breken in de filmwereld. Keith L. Williams weet ook voor vele komische momenten te zorgen in de film. De rest van de cast leveren ook goed en passend acteerwerk samen met de drie vrienden.