bioscoop release

Dolor y gloria (2019)

7,7 details

  • 113 Min
  • Drama
  • Spanje
113 Min Spanje

Diva Dolorosa is een compilatiefilm waarin fragmenten uit de Italiaanse divafilm aaneengesmeed zijn tot een melodramatische vertelling. We zien hoe de diva zich in een roes laat meevoeren naar het theater, het casino en mondaine feesten. Zij verovert en laat zich veroveren. Nog is ze een femme fatale, die de man geraffineerd manipuleert. Maar als ze passie met liefde verwart, wordt ze zwaar gestraft. De mannen wijzen haar opeens hooghartig af. De diva raakt wanhopig en raakt, na mislukte zelfmoordpogingen, in een hysterische staat. Dan volgt het ziekbed waarin het fraaie lichaam verwelkt. Muziek noch bloemen brengen troost en herinneren de in een femme fragile veranderde fatale vrouw slechts aan de vergankelijkheid van de jeugd. Uiteindelijk verdwijnt ze, gehuld in opwaaiende witte gewaden, tussen de bomen van een somber, onheilspellend bos.

Alt titel
Pain & Glory
Regie
Pedro Almodóvar
Cast
Antonio Banderas, Penélope Cruz, Raúl Arévalo, Leonardo Sbaraglia, Susi Sánchez, Cecilia Roth, Agustín Almodóvar, Pedro Casablanc, Julieta Serrano, Asier Etxeandia, Nora Navas, Julián López, Alba García, Rosalía.
Release NL
19.09.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Dolor y gloria

acties