Thunderstruck (2012)

NBA superstar Kevin Durant has got game. His biggest fan has none. Things are about to switch!

5,0 details

  • 94 Min
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Fantasy
  • Sport
  • Verenigde Staten
94 Min Verenigde Staten

Wanneer basketbal-ster Kevin Durant zijn talenten verliest aan Brian, een klungelige zestienjarige fan, draait de wereld op zijn kop. Brian verandert van buitenbeentje in de ster van zijn high school basketbalteam, terwijl Kevin Durant geen schot meer lijkt te kunnen raken. Als de play-offs voor Durant op het spel komen te staan, realiseert Brian zich dat een echte winnaar hard werkt om zijn droom waarheid zien te worden. Zodoende probeert hij het juiste te doen en te voorkomen dat het seizoen van zijn idool eindigt in een fiasco.

Regie
John Whitesell
Cast
James Belushi, Brandon T. Jackson, Beau Brasso, William Ragsdale, Andrea Frankle, Robert Belushi, Randall D. Cunningham, Larramie Doc Shaw, Taylor Gray, Spencer Daniels, Glen Warner, Hana Hayes, Tristin Mays, Kevin Durant, Brie Lybrand.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Thunderstruck

acties