Poms (2019)

From the Studio That Brought You BAD MOMS and the Producer of BOOK CLUB

De premisse is Bring It On gemixt met Calendar Girls. Was deze film verder maar zo spannend.
play

5,1 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigd Koninkrijk

De gepensioneerde Martha trommelt haar buren en vriendinnen uit om een cheerleadersteam te vormen. Ze willen aan iedereen bewijzen dat er op deze sport geen leeftijd staat. Wanneer ze jongere vrouwen aan het werk zien komen de dames evenwel tot de ontdekking dat het cheerleaden doorheen de jaren niet hetzelfde is gebleven.

Regie
Zara Hayes
Cast
Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Bruce McGill, Celia Weston, Charlie Tahan, Rhea Perlman, David Maldonado, Phyllis Somerville, Carol Sutton, Patricia French, Karen Beyer, Alisha Boe, Alexandra Ficken, Ginny MacColl.
Opbrengst
$ 8.600.192
Release
10.05.2019
Release NL
08.08.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Zara Hayes Cast: Diane Keaton (Martha), Jacki Weaver (Sheryl), Celia Weston (Vicki), Alisha Boe (Chloe), Charlie Tahan (Ben), Rhea Perlman (Alice), Phyllis Somerville (Helen), Pam Grier (Olive), Patricia French (Phyllis) Ginny MacColl (Evelyn), Carol Sutton (Ruby), e.a. | Speelduur: 91 minuten | Jaar: 2019

Tegenstellingen zijn een goede voedingsbodem voor drama én komedie. Oudjes die blij springen en dansen? Dat zou zomaar een dijenkletser kunnen opleveren, maar ook een verhaal over eigengereidheid. Allebei zelfs, als je het goed aanpakt. Poms geeft de illusie voor beide opties te gaan, maar doet dat met zo'n cynisch gebrek aan ambitie dat het vrij doorzichtig een televisieproductie oplevert die zich voordoet als een bioscoopfilm. Niet dat dit erg is; het is alleen handig om je verwachtingen bij te stellen voordat je hiervoor een tripje naar de bios plant.

De 73 jaar oude Diane Keaton speelt een cheerleader. Pam Grier en Rhea Perlman, beide begin zeventig, huppelen mee. Natuurlijk is dat leuk. Het is een hartstikke leuk idee voor een ontzettend leuke film. Leuk, leuk, leuk. Niet elke film hoeft een welhaast goddelijke inspiratie tentoon te spreiden. Sommige films zijn er om je even anderhalf uur te vermaken en daarna weer lekker vergeten te worden. Nog meer dan vermaak is het afleiding. Iets wat je kijkt om het kijken, niet om wat je kijkt. Dat is Poms ten voeten uit.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Poms

acties