Vriendschapsverzoek van onbekende vierentwintigjarige babe. Verdacht! Leer nu de persoon achter de façade kennen.
play

6,3 details

  • 101 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Frankrijk
  • België
101 Min Frankrijk

De op middelbare leeftijd gekomen lerares Claire is een gescheiden vrouw. Ze creëert een vals Facebookprofiel van een 24-jarige vrouw genaamd Clara om haar jonge geliefde in het oog te kunnen houden.

Alt titel
Who You Think I Am
Regie
Safy Nebbou
Cast
Juliette Binoche, Charles Berling, Nicole Garcia, Guillaume Gouix, François Civil, Claude Perron, Jules Gauzelin, Francis Leplay, Marie-Ange Casta, François Genty, Pierre Giraud, Jules Houplain.
Release
10.02.2019
Release NL
05.09.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Safy Nebbou | Cast: Juliette Binoche (Claire Millaud), Nicole Garcia (Dr. Catherine Bormans), François Civil (Alex Chelly), Marie-Ange Casta (Katia), Guillaume Gouix (Ludovic Dalaux), Charles Berling (Gilles), e.a. | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2019

In 2010 baarde de Amerikaanse documentaire Catfish opzien. Hoofdpersoon Nev ging een internetliefde opzoeken om - spoiler? - erachter te komen dat ze niet degene was die hij dacht dat ze was. Diezelfde Nev maakt nu al jaren een programma voor MTV waarin hij lotgenoten helpt om erachter te komen of verdachte socialmediaprofielen wel echt zijn. Erg boeiend, maar bijna altijd door de ogen van het slachtoffer. Wat gaat er om in de zogeheten ´catfish´ zelf? Daarover gaat Celle Que Vous Croyez.

De gescheiden Claire geniet van haar sekspartijtje met de veel jongere kerel Ludo. Maar daarna weigert hij te blijven hangen. Jezelf begeerd en jeugdig voelen gaat duidelijk om meer dan alleen een potje rollebollen voor de vijftigjarige Française. Om te krijgen wat ze wil bekokstooft ze een plannetje. Claire wordt Clara: op Facebook maakt ze een profiel van een vierentwintigjarige brunette en bevriendt meerdere mensen in de vriendenlijst van Ludo. Misschien komt ze zo dichterbij. Maar ze raakt in de ban van Alex, zijn huisgenoot, die haar in de virtuele omgeving wel kan geven wat ze begeert.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Celle que vous croyez

acties