An Unexpected Love (2018)

Se casaron. Se separaron. Y fueron felices. [They married. They separated. And they were happy.]

Superverdienstelijke Argentijnse echtscheidingskomedie trapt een hoop open deuren in, met slechts een vleugje charme.
play

6,7 details

  • 136 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Argentinië
136 Min Argentinië

Marcos (53), professor in de literatuur en Ana (50), psychologe zijn al meer dan vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd. Ze wonen in Buenos Aires en leiden een rustig en aangenaam leven. Ze zijn tevreden en gelukkig met hun carrières. Ze delen gemeenschappelijke interesses, projecten, vrienden en opvattingen over het leven. Ze zijn een solide en redelijk gelukkig stel. Maar als de 19-jarige Luciano, hun enige zoon, het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren in Madrid openen zich nieuwe perspectieven voor het huwelijk. Wat in eerste instantie, met name voor Ana, een leeg-nest-syndroom lijkt te zijn, maakt al snel plaats voor een diepe existentiële crisis. Het huwelijk begint leeg en sleets aan te voelen. Marcos en Ana beginnen zich zelfs af te vragen of ze nog wel verliefd zijn op elkaar. Ze voelen zich allebei jong en nieuwsgierig genoeg om naar iets nieuws te zoeken, het onbekende onder ogen te zien. Daarom besluiten ze uit elkaar te gaan. Als pas gescheiden mensen doorlopen ze de verschillende stadia van het single leven. Uiteindelijk beseffen ze wat ze hebben verloren en weten dat weer te waarderen.

Alt titel
El Amor Menos Pensado
Regie
Juan Vera
Cast
Ricardo Darín, Juan Minujín, Mercedes Morán, Jean Pierre Noher, Claudia Lapacó, Claudia Fontán, Norman Briski, Luis Rubio, Andrea Pietra, Gabriel Corrado, Mariu Fernández, Chico Novarro, Andres Gil, Andrea Politti.
Release
02.08.2018
Release NL
17.10.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Juan Vera Cast: Ricardo Darín (Marcos), Mercedes Morán (Ana), Claudia Fontán (Lili), Luis Rubio (Edi), Andrea Pietra (Celia), Jean Pierre Noher (Eloy), Norman Briski (Rafael), Juan Minujín (Anselmo), e.a. | Speelduur: 136 minuten | Jaar: 2018

Op papier hebben ze het beste huwelijk van iedereen uit hun vriendenkring. Geen geheime affaires, succesvol een lieve studerende zoon opgevoed en nog steeds heel veel lol samen. Maar de gesprekken tussen Ana en Marcos gaan alleen nog maar over empanada's. De eerste avond in jaren dat ze écht alleen thuis zijn, blijven de kleren netjes aan. Je kunt de allerbeste vrienden zijn, maar als je verder uitgeblust bent, is het dan niet beter om te scheiden?

An Unexpected Love volgt de twee wandelende midlifecrisissen in hoe ze afzonderlijk van elkaar een nieuw leven proberen op te bouwen, nadat ze hun huwelijk dood hebben verklaard. De aantrekkelijke Ana gaat meteen een reeks spannende seksuele ontmoetingen aan met steeds excentriekere minnaars. Marcos heeft het in zijn onhandigheid een stuk lastiger om weer te gaan daten, maar ook hij trekt de stoute schoenen weer aan. En de hele film lang blijft in het achterhoofd rondspoken: ze waren samen zó veel leuker!

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

An Unexpected Love

acties