Film nummer vijf uit de reeks functioneert als een vijfde deel uit een reeks en niet veel meer dan dat.
play

6,3 details

  • 72 Min
  • Familiefilm
  • Nederland
72 Min Nederland

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Regie
Martijn Smits
Cast
Elisa Beuger, Raymonde de Kuyper, Sanne Wallis de Vries, Leendert de Ridder, Liz Vergeer, Abel Nienhuis, Ellie de Lange, Jochen Otten, Imme Gerritsen, Lively van Zweeden, Mila van Groeningen, Mauro Semprevivo.
Release
11.12.2019
Release NL
11.12.2019
Release DVD
22.04.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Martijn Smits | Cast: Leendert de Ridder (Mees Kees), Sanne Wallis de Vries (Dreus), Raymonde de Kuyper (Moeder Mees Kees), Jochen Otten (meester Hank), Ellie de Lange (Marie Louise), Imme Gerritsen (Tobias), Tijn Hoetmer (Sep), Mila van Groeningen (Hasna) e.a. | Speelduur: 72 minuten | Jaar: 2019

Na een hele serie jeugdboeken, vier films en een tv-serie is er dan nu eindelijk het broodnodige vijfde deel van de filmcyclus: Mees Kees in de Wolken. Want iedereen weet dat het vijfde deel bijna altijd het beste is. Neem de veelgeprezen Rocky 5 en Terminator: Dark Fate, of anders wel het meesterwerk Police Academy 5: Assignment Miami Beach! Ironie daargelaten, het is heel leuk voor een filmreeks als er veel vraag naar is. En waarom zou je het de fans niet gunnen?

's Werelds leukste meester, Kees, is jarig. Van zijn vriendin Marie-Louise krijgt hij een ballonvlucht cadeau. Er is alleen één probleem: Kees heeft hoogtevrees. Vooruit, twee problemen, want Kees durft er ook niet tegen zijn lief voor uit te komen. Tegelijk heeft een van zijn leerlingen, Tobias, ook moeilijkheden. Elke keer als hij Hasna naar het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de school wil vragen, zakt de moed hem in de schoenen. En dan is er nog een mysterie; want wat is directrice Dreus toch aan het bouwen in een afgesloten lokaal?

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Mees Kees in de Wolken

acties