Niet grappig, niet scherp, niet origineel, niet kijken
play

4,4 details

  • 94 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
94 Min Verenigde Staten

In Sophie Kinsella’s Can you keep A Secret heeft Emma (Alexandra Daddario), zoals alle jonge vrouwen, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken. En dan is er nog Emma’s vliegangst. Hierdoor vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een charmante vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt blijkt de aantrekkelijke onbekende man haar nieuwe baas te zijn, die nu nu al haar meest gênante geheimen weet…

Regie
Elise Duran
Cast
Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Judah Friedlander, Kimiko Glenn, Kate Easton, Bobby Tisdale, Laverne Cox, Ashlyn Alessi, Sunita Mani, Sam Asghari, David Ebert, Chris LeMonda, Olga N. Bogdanova, Rebeca Martinez, Yedoye Travis.
Release
16.08.2019
Release NL
28.11.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Elise Duran | Cast: Alexandra Daddario (Emma Corrigan), Tyler Hoechlin (Jack Harper), Kimiko Glenn (Gemma), e.a. | Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2019

Wanneer de jonge, ambitieuze maar vooral onhandige Emma na een mislukte salespitch in het vliegtuig terug naar huis stapt, krijgt ze door een gelukje een upgrade naar businessclass. Hier komt ze naast Jack Harper te zitten, een bekend zakenman, bonafide droomman en oprichter van het hippe frisdrankconcern waarvoor Emma werkt. Om onverklaarbare redenen herkent ze hem echter niet. Sterker nog, ze loopt volledig tegen hem leeg wanneer het vliegtuig waar ze inzitten in hevige turbulentie terechtkomt en Emma ervan overtuigd is dat ze het niet zullen overleven. Had ze haar mond maar gehouden.

Wanneer ze namelijk de volgende dag op haar werk komt, blijkt Jack de dagelijkse leiding van het bedrijf over te nemen. Haar baas weet dus alles van haar, zowel persoonlijk als zakelijk, maar gelukkig gaat hij er professioneel mee om. Een goede twee minuten althans, voordat hij toespelingen maakt op haar ingedutte relatie met een collega en hij haar niet veel later, na het onherroepelijke einde van die relatie, mee uitvraagt. Het daten dat volgt kent de nodige problemen, Emma heeft voor Jack immers geen geheimen, maar met de baas in bed belanden kan maar beter heimelijk.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Can You Keep a Secret?

acties