Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Can You Keep a Secret is een nieuwe romantische komedie geregisseerd door Elise Duran. Dit is de eerste bioscoopfilm die ze heeft geregisseerd. Verder heeft ze meer afleveringen van tv-series en een documentaire gereviseerd.

Als ze tijdens een vliegreis denkt dat ze gaat neerstorten, vertelt Emma Corrigan (Alexandra Daddario) al haar levensgeheimen aan de onbekende passagier naast haar genaamd Jack Harper (Tyler Hoechlin). Als ze realiseert dat ze zich heeft vergist en er niets ernstigs gebeurt met haar vliegtuig hoop ze Jack liever nooit meer tegen te komen.
Als ze later ontdekt dat Jack toevallig haar nieuwe baas is, begint hun relatie wat ongemakkelijk te worden met de informatie die Jack over Emma weet. Ondanks deze ongemakkelijkheid realiseert Emma zich dat ze door zo open te zijn geweest tegenover Jack ze makkelijker contact met hem weet te maken. Zo begint er langzamerhand ook wat romantiek zich op te borrelen tussen de twee, maar Emma weet verder nog niet zoveel over Jack en hoopt dat hij ook zo open tegenover haar zal zijn gedurende de tijd die ze samen door brengen.

Deze film komt weer over als een standaard romantische komedie op een tienerniveau. Deze film komt zo voor mensen die bekend zijn met hoe een standaard romantische komedie in elkaar zit al snel als bekend en voorspelbaar over. Ondanks dat de film maar 95 minuten duurt, komt het toch over alsof die langer duurt. Dit heeft de film te danken aan het bekende en langdradige verhaal.

Alexandra Daddario en Tyler Hoechlin komen wel leuk over in de film als een ongemakkelijk romantisch stelletje, maar door de vele clichés van het verhaal verliest hun relatie gedurende de film wel wat van de geloofwaardigheid. Er zijn betere romantische komedies die je betere kunt gaan kijken in plaats van deze film.