The Willoughbys (2020)

The Affable Tale of an Old Fashioned Family and a BEASTLY Baby

Alle sores beginnen met een weesbaby. Zeer genietbare animatiefilm over de avonturen van een disfunctionele familie.
play

6,2 details

  • 92 Min
  • Animatie
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Canada

In deze animatiefilm leren vier kinderen die zijn achtergelaten door hun egoïstische ouders hoe ze hun ouderwetse waarden kunnen aanpassen aan de moderne wereld.

Regie
Kris Pearn
Cory Evans
Rob Lodermeier
Cast
Terry Crews, Ricky Gervais, Maya Rudolph, Martin Short, Will Forte, Jane Krakowski, Shannon Chan-Kent, Cristina Rosato, Sean Cullen, Robyn Ross, Rebecca Husain, Alessia Cara, Islie Hirvonen, Bonnie Riley, Fiona Toth.
Release
26.03.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Kris Pearn | Scenario: Kris Pearn en Mark Stanleigh | Cast (stemmen): Will Forte (Tim), Maya Rudolph (Nanny), Alessia Cara (Jane), Terry Crews (commandant Melanoff), Martin Short (vader), Jane Krakowski (moeder), Seán Cullen (Barnaby A & B), Ricky Gervais (kat) e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2020

Ooit bracht het rijke geslacht van de Willoughbys koningen, kunstenaars en ontdekkingsreizigers voort. Maar niet langer. Pa en ma Willoughby lanterfanten de hele dag, en ze hebben alleen maar genoeg liefde en aandacht voor elkaar. Zelfs hun kinderen - Tim, Jane en een tweeling met elk de naam Barnaby - hoeven op niets van ze te rekenen. Zelfs geen eten. Als er op een dag een weesbaby bij ze te vondeling wordt gelegd, verandert alles! Behalve pa en ma, die zijn niet te veranderen.

Hoe deze familie aan lager wal is geraakt wordt nooit verteld, maar het laat zich een klein beetje raden. Als moeder net zo'n vorm hoofd en dezelfde rode bos haar heeft als de vader, ga je al gauw denken aan inteelt. Maar je hebt niet echt tijd om erbij stil te staan, want de avonturen waar de kinderen in belanden volgen elkaar in rap tempo op. De slungelige Tim voert de boel aan, ook al is hij niet bepaald geschikt daarvoor. Jane voedt de groep met optimisme en de merkwaardige tweeling brengt technologisch vernuft.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Willoughbys

acties