Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

The Secret: Dare to Dream is een nieuw romantisch drama geregisseerd en deels geschreven door Andy Tennant, de regisseur van Fool's Gold en Hitch.

De film gaat over de jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes), die probeert rond te komen en haar drie kinderen te verzorgen. Een verwoestende storm zorgt voor schade aan haar huis, waardoor ze het leven alleen maar somberder begint te zien.
Als ze de mysterieuze man Bray Johnson (Josh Lucas) tegenkomt, lijkt haar leven op een positieve manier te veranderen. Bray biedt haar namelijk een helpende hand op een positieve manier met al Miranda haar problemen. Bray probeert zijn positieve energie over te brengen bij Miranda en haar kinderen, maar naarmate Miranda meer tijd met Bray begint door te brengen, leert ze dat hij ook iets voor haar verborgen houdt.

Met deze film problemen ze het bericht te vertellen dat het leven beter is of zal worden als je er op en positieve manier doorheen gaat. Ondanks dit goede bericht, stelt de film verder niet zoveel bijzonders voor en kan al snel voorspelbaar worden. Het verhaal wordt ook al snel wat herhaaldelijk, want bij elk negatief iets wat in de film gebeurd, biedt Josh Lucas zijn personage steeds weer opnieuw een helpende hand om de situatie positief te maken.

Katie Holmes levert goed acteerwerk als een vrouw die door een moeilijke periode gaat, maar doet verder niets opmerkelijks met deze rol. Josh Lucas komt wel goed over als iemand die op een positieve manier door het leven probeert te gaan en andere een helpende hand biedt als ze het nodig zijn.