DVD RELEASE

The Secret: Dare to Dream (2020)

Magie verpakt als filosofie, in een film die vooral een zelfhulpmethode moet verkopen.
play

5,1 details

  • 107 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
107 Min Verenigde Staten

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen...

Regie
Andy Tennant
Cast
Katie Holmes, Josh Lucas, Jerry O'Connell, Celia Weston, Rosemberg Salgado, Wanetah Walmsley, Samantha Beaulieu, Yohance Myles, Katrina Begin, Aidan Pierce Brennan, Betsy Borrego, Sarah Hoffmeister, Chloe Lee, Jessie Terrebonne, Sydney Tennant.
Release
11.04.2020
Release NL
17.09.2020
Release DVD
15.01.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Andy Tennant | Scenario: Bekah Brunstetter, Andy Tennant en Rick Parks Cast: Katie Holmes (Miranda Wells), Josh Lucas (Bray Johnson), Jerry O'Connell (Tucker), Celia Weston (Bobby), Sarah Hoffmeister (Missy Wells), Aidan Pierce Brennan (Greg Wells), Chloe Lee (Bess Wells), Katrina Begin (Jennifer), e.a. | Speelduur: 107 minuten | Jaar: 2020

"Toeval is Gods manier om anoniem te blijven", zegt mannelijke hoofdpersoon Bray. Volgens hem heeft Albert Einstein dat gezegd, en dus is het waar. Nou is het al betwistbaar of een natuurwetenschapper de grootste autoriteit is op het gebied van theologische vraagstukken. Maar belangrijker nog is dat - hoeveel memeplaatjes op sociale media dit citaat ook aan Einstein toeschrijven... - hij dit waarschijnlijk niet heeft gezegd. Dus óf deze zogenaamde wijsgeer moet betere plekken uitzoeken dan Facebook om zijn lessen vandaan te halen, óf de schrijvers van de film zijn te beroerd om uit te zoeken of ze het wel bij het goede eind hebben.

Het verhaal van The Secret: Dare to Dream: een mysterieuze vreemdeling verschijnt in de tuin van de familie Wells met een grote, bruine enveloppe. Het gezin is in financiële moeilijkheden sinds het plotselinge overlijden van de vader de huizes. Vooral moeder Miranda, die behalve het gezin ook het restaurant van haar langdurige flirt Tucker heeft te managen, heeft het zwaar. En dan dreigt ook een storm flinke schade aan te richten in het familiehuis. De genoemde vreemdeling is Bray, een man met een bijzondere filosofie. Voordat hij de inhoud van de enveloppe overhandigt, besluit hij eerst Miranda en haar kinderen te helpen. En hij zegt vooral niet waarom hij eigenlijk is gekomen.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Secret: Dare to Dream

acties