4,9 details

  • 96 Min
  • Thriller
  • Verenigde Staten
96 Min Verenigde Staten

Nadat ze haar baan als serveerster kwijt is, gaat Katie aan de slag als de verzorgster van een rijke oude man op zijn imposante landgoed in Chicago. De twee krijgen een hechte band, maar wanneer de man onverwacht overlijdt en Katie alles erft, komen zij en haar man Adam terecht in een complex web van leugens, bedrog en zelfs moord. Als Katie dit überhaupt overleeft, moet ze ieders motieven in twijfel trekken, zelfs die van de mensen waarvan ze houdt.

Regie
Michael Scott
Cast
Jamie Chung, Cam Gigandet, Elliott Gould, Jessie Usher, Sasha Alexander, Garfield Wilson, Camila Mendes, Trevor Lerner, Briana Skye, Nick Purcha, Erika McKitrick, Stefania Indelicato.
Release
30.04.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Scott | Scenario: David Golden | Cast: Camila Mendes (Katie), Jessie T. Usher (Adam), Elliot Gould (Leonard), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2020

Een jong koppel probeert zich financieel staande te houden in de harde wereld van werkloosheid en studieschulden. Als het getrouwde stel opeens een fortuin erft van een welgestelde oudere meneer lijken de problemen van Adam en Katie voorgoed voorbij. Dit blijkt echter alleen maar het begin van nog veel meer ellende. Hebzucht en moord voeren de boventoon en niemand lijkt nog te vertrouwen.

Dangerous Lies heeft een prachtig stilistische opening met indrukwekkend camerawerk. Te zien is hoe mensen hun werk doen in een typisch Amerikaanse 'diner' met neonverlichting. Katie is aan het serveren terwijl Adam op zijn studieboeken in slaap is gevallen. Als opeens een overval plaatsvindt treedt Adam daadkrachtig op en slaat hij de boef tegen de grond met een koekenpan.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Dangerous Lies

acties