Swallow (2019)

Open Up.

Je kokhalsreflex kun je vanaf nu oefenen voor je eigen beeldscherm via video on demand.
play

6,7 details

  • 94 Min
  • Drama
  • Horror
  • Thriller
  • Frankrijk
  • Verenigde Staten
94 Min Frankrijk

Hunter woont in een mooi, groot huis met haar rijke man Richie. Omdat Richie een drukke baan heeft, brengt ze lange dagen alleen door. Op een dag pakt ze een klein voorwerp op en slikt het door. Haar nieuwe hobby loopt al snel uit de hand en zowel Hunter als Richie lijken niet in staat het te stoppen. Strak gestileerd mysterie met een verontrustende kijk op verveling.

Regie
Carlo Mirabella-Davis
Cast
Haley Bennett, Austin Stowell, Denis O'Hare, David Rasche, Elizabeth Marvel, Lauren Vélez, Zabryna Guevara, Laith Nakli, Babak Tafti, Alyssa Bresnahan, Nicole Kang, Elise Santora, Kristi Kirk, Maya Days, Olivia Perez.
Release
28.04.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Carlo Mirabella-Davis | Scenario: Carlo Mirabella-Davis | Cast: Haley Bennet (Hunter Conrad), Austin Stowell (Richie Conrad), Denis O'Hare (Erwin), Elizabeth Marvel (Katherine Conrad), David Rasche (Michael Conrad), Luna Lauren Velez (Lucy), Zabryna Guevara (Alice), Laith Nakli (Luay), Babak Tafti (Aaron), e.a. | Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2020

Het lijkt allemaal zo perfect. Hunter heeft een rijke vent geschaakt en ze wil alles voor Richie doen om hem gelukkig te maken. De schoonouders hebben een huis cadeau gedaan en de huwelijksnacht lijkt ook meteen raak te zijn geweest! Maar zo sprookjesachtig als het plaatje is, zo benauwend is het nieuwe leven voor Hunter. Iedereen onderschat haar, zijzelf misschien nog wel het meest, en ze moet ineens aan een hoop verwachtingen voldoen. Haar leven is niet meer het hare. Totdat ze een knikker in haar mond stopt en doorslikt.

Er bestaat een stoornis waarbij mensen een drang voelen om objecten door te slikken die strikt gezien niet bepaald eetbaar zijn. De naam klinkt vrij opgewekt: pica. Maar zeker voor Hunter is het allesbehalve onschuldig, als een punaise er ineens heel smakelijk uitziet. Vergeet niet dat er ook nog een pril, kwetsbaar leven in haar buik aan het groeien is. "De toekomstige CEO van het bedrijf", zoals schoonpapa het lekker inwrijft. De familie heeft nu al een claim op dat in haar buik. En alleen door er zelf onverteerbare objecten bij te stoppen, lijkt ze momentjes van plezier te beleven.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Swallow

acties