Ricos de Amor

Ricos de Amor (2020)

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

5,6 details

  • 104 Min
  • Komedie
  • Brazilië
104 Min Brazilië

De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.

Regie
Bruno Garotti
Anita Barbosa
Cast
Giovanna Lancellotti, Fernanda Paes Leme, Oscar Calixto, Bruna Griphao, Lellê, Ernani Moraes, Alok, Jaffar Bambirra, Jeniffer Dias, Danilo Mesquita, Ricardo Ferreira, Marco Antonio de Carvalho.
Release
30.04.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Bruno Garmotti, Anita Barbosa | Scenario: Bruno Garmotti, Sylvio Gonçalves | Cast: Danilo Mesquita (Teto), Giovanna Lancellotti (Paula), Jaffar Bambirra (Igor), Ernani Moreas (Teodoro), Lellê (Monique), Fernanda Peas Leme (Alana), Oscar Calixto (Zé), e.a. | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2020

Je bent jong en je wilt wat. Met een rijke vader is krijgen wat je wilt meestal geen probleem, totdat hij besluit de geldkraan dicht te draaien. Dan beland je als tiener in een existentiële crisis, als we Ricos de Amor (Rich in Love) moeten geloven. Een leugentje om bestwil lijkt het beste medicijn, of toch niet?

Rijkeluiszoontje Teto heeft het allemaal goed voor elkaar. Regelmatig wordt hij naast een ander meisje wakker, waarna de huishoudster een ei in de vorm van een bloem bakt. Verder bestaat zijn leven uit een beetje chillen in het zwembad in de achtertuin. Teto woont namelijk nog thuis, in de villa van zijn vader Teodoro die directeur van een tomatenkwekerij is in Paty do Alferes (honderd kilometer van Rio de Janeiro). Een prachtig natuurgebied vol groene heuvels en velden vol tomatenplanten, zoals Garmotti laat zien.