Made in Italy (2020)

Vader en zoon Neeson draven op als vader en zoon die begeesterd zijn door de kunsten en Italië.
play

5,3 details

  • 94 Min
  • Komedie
  • Verenigd Koninkrijk
  • Italië
94 Min Verenigd Koninkrijk

Liam Neeson is Robert, een artiest in Londen. Samen met zijn zoon Jack, met wie hij amper contact heeft, keert Robert terug naar Toscane, waar hij het huis gaat proberen te verkopen dat ze hebben geërfd van zijn overleden vrouw. Beide heren hadden niet verwacht dat het huis nog zo veel opgeknapt zou moeten worden. De renovatie verloopt niet al te best, voornamelijk omdat vader en zoon elkaar niet lijken te begrijpen. Robert besluit hulp in te roepen van enkele kleurrijke dorpelingen, waaronder Kate, een expat die haar geld verdient met het verkopen van villa's.

Regie
James D'Arcy
Cast
Liam Neeson, Lindsay Duncan, Flaminia Cinque, Valeria Bilello, Eileen Walsh, Marco Quaglia, Souad Faress, Gian Marco Tavani, Micheál Richardson, Helena Antonio, Yolanda Kettle, Lavinia Biagi, Claire Dyson, Gabriele Tozzi.
Release
09.07.2020
Release NL
08.10.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: James D'Arcy Scenario: James D'Arcy Cast: Liam Neeson (Robert), Michaél Richardson (Jack), Lindsay Duncan (Kate), Valeria Bello (Natalia), e.a.| Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2020

Vader en zoon zijn van elkaar vervreemd. Senior is een kunstenaar die al jaren niets fatsoenlijks meer heeft afgeschilderd. Junior is werkzaam in de Londense kunstgalerie van zijn schoonouders en ligt in scheiding. Bijna ex-echtgenote wil het hele spul verkopen, maar geeft haar man nog een maand om met voldoende geld op de proppen te komen. De enige optie is de aftandse Toscaanse villa verkopen waar vader en zoon al decennia geen voet meer over de drempel hebben gezet.

Vader heet in de Britse romantische komedie Made in Italy Robert en wordt gespeeld door Liam Neeson. Zoon draagt de filmnaam Jack en wordt vertolkt door Michaél Richardson. En che sorpresa: Neeson en Richardson zijn ook in het echt vader en zoon. Als dit de unieke verkooptroef is van regisseur en acteur James D'Arcy, dan levert het hem geen bonuspunten op. De wetenschap dat de belangrijkste band in zijn komedie ook in het echte leven doorwerkt is niet voldoende om te bekoren. De vader-zoonrelatie spat ook niet bepaald van het scherm.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Made in Italy

acties