Bullet Train (2022)

Weinig spanning maar veel sensatie op deze komische rit door Japan.
play

6,3 details

  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Bullet Train is een humoristische en uitzinnige actiethriller van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2. In deze nieuwe bioscoopfilm, die zich afspeelt in het hedendaagse Japan, met als achtergrond een non-stop treinrit, voert Brad Pitt een ensemblecast aan van diverse acteurs die allerlei huurmoordenaars spelen die met elkaar in verband staan maar tegenstrijdige doelen hebben.

Regie
David Leitch
Cast
Brad Pitt, Sandra Bullock, Aaron Johnson, Michael Shannon, Logan Lerman, Joey King, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada, Brian Tyree Henry, Pavel Lychnikoff, Masi Oka, Johanna Watts, Andrew Koji, Bad Bunny, Yoshi Sudarso, Naomi Matsuda, Andrea Muñoz, Harrison Xu, Darren Keilan, RiRia.
Release
01.07.2022
Release NL
04.08.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: David Leitch | Scenario: Zak Olkewicz | Cast: Brad Pitt (Ladybug), Joey King (Prince), Aaron Taylor-Johnson (Tangerine), Brian Tyree Henry (Lemon), Andrew Koji (Kimura), Hiroyuki Sanada (the Elder), Sandra Bullock (Maria Beetle), e.a. | Speelduur: 126 minuten | Jaar: 2022

De trein is een populaire setting voor films. Liam Neeson Commute er mee naar werk, je kunt er Strangers of The Girl tegenkomen en slaat hij op hol, dan is hij Unstoppable en heb je een Runaway Train. Door India rijdt The Darjeeling Limited, de Train to Busan zit vol zombies, er is een Murder on the Orient Express en er heerst sociale onrust op Wilfords Snowpiercer. Een imposant lijstje waaraan David Leitch de Japanse Bullet Train toevoegt. Lukt het hem om deze actiekomedie op de rails te krijgen of wordt het een enkele reis naar de vergetelheid?

Ladybug is een nogal sullige huurmoordenaar die onder het juk van Vrouwe Fortuna door het leven gaat. Hij wordt ingehuurd om een zilveren koffertje te bemachtigen, dat zich op het Japanse equivalent van onze Thalys bevindt. Er zijn echter meer bloeddorstige kapers op de kust en de ogenschijnlijke routineklus escaleert al snel naar een even opwindende als humoristische rit, waarbij duidelijk wordt dat alle 'passassingers' meer dan alleen het koffertje gemeen hebben.

videotrailers & clips

alle artikelen (26)

Bullet Train Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bullet Train

acties