After We Collided (2020)

Based on the Best-Selling Worldwide Phenomenon

Vervolg op een romantische tienerfilm, die vast beter had gekund maar uiteindelijk niemand kwaad doet.

4,0 details

  • 105 Min
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
105 Min Verenigde Staten

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Regie
Roger Kumble
Cast
Selma Blair, Charlie Weber, Louise Lombard, Rob Estes, Dylan Sprouse, Hero Fiennes-Tiffin, Josephine Langford, Karimah Westbrook, Inanna Sarkis, Candice Accola, Shane Paul McGhie, Samuel Larsen, Khadijha Red Thunder, Pia Mia.
Release
02.09.2020
Release NL
08.10.2020
Release DVD
08.02.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Roger Kumble Scenario: Anna Todd, Mario Celaya Cast: Josephine Langford (Tessa Young), Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott), Louise Lombard (Trish Daniels), Dylan Sprouse (Trevor Matthews), Candice King (Kim), Charlie Weber (Christian Vance), e.a. | Speelduur: 105 minuten | Jaar: 2020

Een jaar geleden was er After, een filmversie van een tienerromannetje dat weer gebaseerd was op fanfictie over boyband One Direction. Voorman Harry Styles mocht zijn nationaliteit en initialen behouden in de persoon van Hardin Scott, maar alle andere biografische informatie was foetsie. Geen boyband, maar een vriendengroep. Geen tournee, maar een verblijf op een universiteit. En vooral extra tatoeages, want deze knul is een stoere boy. Tienermeisjes zwijmelden er massaal bij, dus ook het vervolg is nu vertaald naar een filmversie.

De relatie van Hardin en Tessa heeft het einde van de vorige film niet overleefd. Een maand na het einde van deel één ziet zij er niet alleen flink anders uit - al wordt ze toch echt door dezelfde actrice gespeeld - maar ze begint ook aan een stage bij een uitgever. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Tessa helpt Hardin om voor zijn moeder te doen alsof ze nog steeds bij elkaar zijn. En in een vloek en een zucht bloeien oude gevoelens weer echt op. Gaan ze het nu wel redden?

alle artikelen (1)

After We Collided Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

After We Collided

acties