Krankzinnige film waarin een zwaar overspannen politieagent het tegen een weerwolf moet opnemen.
play

6,3 details

  • 83 Min
  • Komedie
  • Horror
  • Thriller
  • Verenigde Staten
83 Min Verenigde Staten

'The Wolf of Snow Hollow' volgt een sherrif (Jim Cummings) in het slaperige Snow Hollow die gebukt gaat onder persoonlijke problemen. Zijn huwelijk is mislukt, zijn dochter opstandig en zijn collega's nemen hem niet serieus. Wanneer er tijdens volle maan gruwelijke moorden plaatsvinden in het ingesneeuwde dorpje, wil hij in eerste instantie niet geloven dat een weerwolf verantwoordelijk is, maar de slachtpartijen zien er wel heel erg uit alsof mensen zijn aangevallen door een wolfachtig monster...

Regie
Jim Cummings
Cast
Robert Forster, Riki Lindhome, Marshall Allman, Jimmy Tatro, Neville Archambault, Jim Cummings, Kelsey Edwards, Skyler Bible, Emmett Preciado, Annie Hamilton, Diane D. Griffith, Chloe East, Laura Coover, Jessica Park, Hannah Elder.
Release
08.10.2020
Release DVD
04.12.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Jim Cummings | Scenario: Jim Cummings | Cast: Jim Cummings (John Marshall), Riki Lindhome (Detective Julia Robson), Robert Forster (Sheriff Hedley), Chloe East (Jenna Marshall), Will Madden (Paul Carnury), e.a. | Speelduur: 83 minuten | Jaar: 2020

Jim Cummings maakte in 2018 veel indruk met zijn debuutfilm Thunder Road, waarvoor hij de regie, het scenario en de hoofdrol op zich nam. Thunder Road ging over een politieagent die moeite had om met het leven om te gaan en die zich meermaals publiekelijk helemaal liet gaan in zijn emotie. In de kern lijkt The Wolf of Snow Hollow niet een heel andere film. Een alcoholistische agent die worstelt met woedeaanvallen en ernstige overspannenheid moet een reeks mysterieuze moorden proberen op te lossen. Opnieuw weet Cummings echter te verrassen met zijn geweldige acteerwerk, absurde humor en zijn interessante mix van verschillende genres.

Een reeks afschuwelijke moorden in een rustig toeristenplaatsje zet de plaatselijke politie zwaar onder druk. De slachtoffers zijn jonge vrouwen, dus denkt John Marshall al snel aan een seriemoordenaar. De plaatselijke bevolking en sommige agenten denken al snel aan een weerwolf. Doordat de sheriff aan wat kwalen lijdt, komt het hele onderzoek in de schoenen van zoon John terecht. John ligt ook nog eens in scheiding en heeft een moeizaam contact met zijn tienerdochter. Als herstellend alcoholist blijkt dit allemaal teveel te worden en zo begint hij langzaamaan te breken.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Wolf of Snow Hollow

acties