The Four Feathers (2002)

Freedom. Country. Honor. Passion. To save his best friend, one man must risk everything he loves.

play

5,9 details

  • 131 Min
  • Oorlog
  • Avontuur
  • Drama
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
131 Min Verenigd Koninkrijk

Op de avond van zijn verloving met Ethne, dochter van een gesneuvelde officier, krijgt Harry Faversham te horen dat zijn regiment verscheept gaat worden naar de toenmalige Britse kolonie Soedan, om een rebellie van moslimextremisten de kop in te drukken. Harry voelt er echter niets voor om in den vreemde een strijd te gaan voeren die hem niets aangaat en hij neemt ontslag. Dit valt niet in goede aarde bij zijn vrienden en zij sturen hem elk een witte veer, het brandmerk van de lafaard in legerkringen. Bovendien krijgt hij nog een vierde witte veer van zijn verloofde, die daarmee hun relatie als beëindigd beschouwt. Wanneer de eerste berichten van slachtoffers Engeland bereiken, en Harry tevergeefs tussen de namen van de gesneuvelden zijn vrienden zoekt, gaat hij naar Soedan om de veren terug te geven door middel van een heldendaad.

Regie
Shekhar Kapur
Cast
Kate Hudson, Djimon Hounsou, Wes Bentley, James Cosmo, Alex Jennings, Lucy Gordon, Daniel Caltagirone, James Hillier, Mohamed Bouich, Nick Holder, Karim Doukkali, Angela Douglas, Campbell Brown, Megan Hall, Andy Coumbe.
Budget
$ 35.000.000
Release
08.09.2002

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reacties

HornBlower

"...Origineel is VEEL beter! Maar deze is desondanks nog best te pruimen...."

Filmfreak Leo

"...Waarschuwing! Deze film alleen kijken als je van suikerzoete dramatiek houdt. Hollywood, hollywood,......"

saiko

"...Hallo? Waarom wordt Heath Ledger niet genoemd? het hoogtepunt van de film!..."

The Four Feathers

acties