Let Him Go (2020)

Fight For Family

Spannende neo-western met sterke rollen van Diane Lane en Kevin Costner werkt toe naar een gewelddadige ontknoping.
play

6,7 details

  • 113 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margaret (Lane) hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zomaar laat gaan.

Regie
Thomas Bezucha
Cast
Kevin Costner, Diane Lane, Lesley Manville, Jeffrey Donovan, Boo Boo Stewart, Greg Lawson, Will Brittain, Bradley Stryker, Kayli Carter, Caillou Pettis, Aidan Moreno, Adam Stafford, Tayden Marks, Connor Mackay, Ryan Bruce.
Release
05.11.2020
Release NL
03.12.2020
Release DVD
14.04.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Thomas Bezucha | Scenario: Thomas Bezucha en Larry Watson | Cast: Diane Lane (Margaret Blackledge), Kevin Costner (George Blackledge), Booboo Stewart (Peter Dragswolf), Jeffrey Donovan (Bill Weboy), Lesley Manville (Blanche Weboy), e.a. | Speelduur: 113 minuten | Jaar: 2020

Het noodlot slaat keihard toe bij de familie Blackledge. James, de volwassen zoon des huizes, valt al in de openingsminuten van zijn paard af en overlijdt als gevolg daarvan. Drie jaar na dit vreselijke incident hertrouwt weduwe Lorna met Donnie Weboy, maar hun huwelijk is allesbehalve rozengeur en maneschijn: meneer heeft nogal losse handjes en besluit zijn nieuwe vrouw én bonuskind onder te brengen bij zijn beruchte 'white trash'-clan in North Dakota. Daar, ver verwijderd van de bewoonde wereld, waant Donnie zich veilig, maar hij vergeet één ding: opa en oma Blackledge zijn er ook nog.

Oma Margaret gaat niet zitten wachten tot alles vanzelf goedkomt - als dat überhaupt al gebeurt - maar wil kleinzoon Jimmy zelf gaan redden uit de klauwen van het Weboy-tuig. Ze overtuigt haar man, oud-sheriff George, om met haar mee te gaan en zo ontvouwt al vrij snel een roadtrip annex zoektocht door vijandelijk gebied. Margaret en George zijn allebei niet meer zo kwiek, maar midden in het desolate Amerikaanse landschap ogen de twee pensionado's pas écht nietig en kwetsbaar. Ze zijn eigenlijk helemaal niet opgewassen tegen dat handjevol schurken met gemene koppen met wie ze in aanraking komen - en juist dát maakt deze film bij vlagen zo spannend.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Let Him Go

acties