Let Him Go

Let Him Go (2020)

Fight For Family

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Let Him Go is een nieuwe western misdaad drama geregisseerd, deels geschreven en geproduceerd door Thomas Bezucha. Hij heeft verder Big Eden, The Family Stone en Monte Carlo geregisseerd.

In de film zijn gepensioneerde sheriff George (Kevin Costner) en zijn vrouw Margaret (Diane Lane) hun zoon verloren. De twee besluiten af te reizen naar North Dakota om hun ex-schoondochter en kleinzoon te bezoeken, nadat ze leren dat ze opnieuw getrouwd is. De Weboy familie waar hun ex-schoondochter mee getrouwd is, lijkt een duistere misdadige familie te zijn. George en Margaret weten niet zeker of het een geschikte familie is voor hun kleinzoon en proberen hem uit deze familie te redden.

Deze film komt goed over als een ouderwetse western met een traag, maar intens tempo waar twee verschillende families de kleinzoon in hun familie proberen te houden. Zo komt de film soms wat over als een lange Game of Thrones aflevering waar de personages met elkaar argumenteren, maar als iemand iets verkeerds zegt dit voor meer onrustige spanning kan zorgen.

Het acteerwerk wordt ook goed gedaan door de filmcast. Kevin Costner en Diane Lane hebben samen een goede chemie in deze film en komen zo geloofwaardig over als een ouder echtpaar. Lesley Manville zorgt samen met Jeffrey Donovan voor goede ongemakkelijke spanning in de film als de Weboy familie.