Jandino Asporaat gilt de boel bij elkaar in luxueus landhuis, en dat werkt verrassend prima.
play

5,2 details

  • 81 Min
  • Komedie
  • Nederland
81 Min Nederland

Tante Judeska levert net haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader - een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken - een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, slaat de lont verder in het kruitvat en monden de opgelopen spanningen uit in een hilarische veldslag tussen de twee kampen. Overwint de liefde uiteindelijk alles en ziet iedereen in dat zij alleen samen kunnen leven als ze ook echt samen lachen, huilen en kunnen liefhebben?

Cast
Arjan Ederveen, Cynthia Abma, Belinda van der Stoep, Jandino Asporaat, René van Zinnicq Bergman, Britt Scholte, Rutger de Bekker, Davy Eduard King, Humberto Tan, Alexander Schuitema, Edsilia Rombley, Brian op de Dijk, André Accord, Jeroen Overbeek.
Release
10.12.2020
Release NL
05.06.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Jonathan Herman | Scenario: Jandino Asporaat, Michel Bonset, Maarten Swart en Anjali Taneja | Cast: Jandino Asporaat (Judeska), Belinda van der Stoep (Gabriëlla), René van Zinnicq Bergman (Erik Jan), Alexander Schuitema (Lucas), Cynthia Abma (Liselotte), Arjan Ederveen (Butler James), Davy Eduard King (Pablo), Rutger de Bekker (Partijlid), e.a. | Speelduur: 81 minuten | Jaar: 2020

Het voelt een beetje nutteloos om Bon Bini: Judeska in da House te beoordelen. Zo'n film is namelijk compleet recensiebestendig. De film is gemikt op een schare vaste liefhebbers van komische ster Jandino Asporaat en dat is geen geringe afzetmarkt. Zijn fans gaan toch wel kijken, en wie zijn gevoel voor humor niet deelt zal hooguit op leedvermaak hopen. Maar zover komt het toch niet, want dit is niet de ramp van kosmische omvang waar de haters op hopen. Niet alles werkt, maar het mag worden gezegd: deze film is het resultaat van een reeks goede keuzes.

Eigenlijk zou dit jaar het derde deel worden gedraaid van Bon Bini Holland, maar corona gooide ook hier roet in het eten. Deze spin-off rondom Asporaats populairste personage Judeska is een lockdownkomedie. Contrasten geven spanning, dus wat is een betere plek om oversekste dingen rond te schreeuwen in een Antilliaans accent dan een groot landhuis? Zet er vervolgens een beschikbare reclameregisseur op, want die moet strakke clous in een korte tijd kunnen leveren. En het laatste toveringrediënt? Arjan Ederveen de rol van sarcastische butler geven natuurlijk.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Bon Bini: Judeska in da House Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bon Bini: Judeska in da House

acties