Bon Bini: Judeska in da House

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Bon Bini: Judeska in da House is een spin-off van de Bon Bini Holland films. Deze spin-off is geregisseerd door Jonathan Herman, dit is zijn eerste werk in de filmwereld.

In de film brengt tante Judeska (Jandino Asporaat) haar nichtje naar het landgoed van haar nieuwe vriend, die de zoon van de Minister van Binnenlandse Zaken blijkt te zijn. Wanneer de Minister dan een landelijke lockdown afkondigt, komen Judeska en haar nichtje voor twee weken vast te zitten op het landgoed van de Minister. De rebelse Judeska moet het nu zien te redden bij een familie, die erg het tegenovergestelde van haar is. Dit zorgt voor een rommelige isolatie.

Met deze komedie speelt Jandino op een speelse manier in op de actualiteit van dit jaar, waar Nederland ook door een intelligente lockdown is gegaan. Zo probeert hij met deze film toch nog wat verlichting te brengen tijdens deze duistere dagen.

Deze film is zo vermakelijk en komisch voor fans van Jandino zijn humor en personage Judeska. De komedie in deze spin-off komt wel wat kleinere over, want in de andere Bon Bini films speelt Jandino meer verschillende personages. Nu hij voor een lange tijd alleen hetzelfde personage speelt, komt de komedie op een moment wel wat herhaaldelijk over.

Ondanks dat de relatie tussen Judeska haar nichtje en de zoon van de Minister van Binnenlandse zaken in de film niet zo sterk naar voren komt, weet Jandino als Judeska de film samen met Cynthia Abma als de vrouw van de minister draaiende te houden.