Test Pattern (2019)

Test Pattern weet de onontkoombare boodschap van chronische ongelijkheid net niet het podium te geven dat het verdient.

6,7 details

  • 82 Min
  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
82 Min Verenigde Staten

In Test Pattern volgen we het gemengde stel Renesha en Evan. Als Renesha na een avondje uit in Austin Texas seksueel wordt misbruikt, staat hun hele wereld op z'n kop. Samen proberen ze tot een oplossing te komen en gaan ze op zoek naar hulp. De medische en juridische bureaucratie blijkt ingewikkelder dan gedacht en legt een grote druk op het jonge stel. Ze worden van het kastje naar de muur gestuurd, waarna de frustraties oplopen en ze alle zeilen bij moeten zetten om een team te blijven.

Regie
Shatara Michelle Ford
Cast
Drew Fuller, Will Brill, Kamille Leai, Ben Levin, Gail Bean, Melissa Bailey, Jenna Hagel, Caroline Bloom, Amani Starnes, Amanda Joy Erickson, Donna Morrell Gafford, Jaron Michael Hawkins, Katy Erin, George Oliver Hale, Becki Hayes.
Release
04.08.2019
Release NL
26.11.2020

Filmtotaal Recensie

Regie: Shatara Michelle Ford | Scenario: Shatara Michelle Ford | Cast: Brittany S. Hall (Renesha), Will Brill (Evan), Gail Bean (Amber), Drew Fuller (Mike), e.a. | Speelduur: 82 minuten | Jaar: 2019

Het is geen Texaans koppel dat je snel bij elkaar zou verzinnen. Zij is een zwarte zakenvrouw met een saaie kantoorbaan, hij een redneck-tatoeageartiest. Maar samen werkt het, ondanks een soms totaal verschillende aanpak van kansen of problemen. Wanneer zij, Renesha, na een doordeweeks avondje uit niet gewoon keurig op tijd thuis is, blijkt het niet zomaar een avondje te zijn geweest. Hij, Evan, is al de hele nacht ongerust en naar haar op zoek geweest wanneer ze pas 's ochtends vroeg thuiskomt. Na wat geslapen te hebben is er van haar avond alleen nog een waas van herinneringen over, van een paar onschuldige drankjes, van onverklaarbaar licht in het hoofd zijn en wat flarden van een foute kerel in een hotelkamer.

Dat het niet helemaal zuivere koffie is lijkt wel duidelijk. Evan wil, aanpakker die hij is, naar het ziekenhuis met Renesha. Een verkrachtingstest laten afnemen. Tijd om dingen te laten bezinken gunt hij zichzelf en zijn vriendin niet. Als ze inderdaad verkracht is, dan is het eerste urinemonster doorslaggevend bewijsmateriaal. Elke minuut telt. Het vinden van een ziekenhuis met een gekwalificeerde verpleegkundige om zo'n test af te nemen blijkt echter een onmogelijke en frustrerende opgave voor het jonge koppel. Door hun verschillende persoonlijkheden zet deze moeilijkheid al snel een immense druk op de complexe fundering waar hun relatie op gebouwd is.

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Test Pattern

acties