'Tienerromkom deel drie', want leuk voor de fans. En op dat vlak levert-ie.
play

6,3 details

  • 109 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
109 Min Verenigde Staten

Het begon met een oude liefdesbrief en werd een nieuwe liefde. Wat heeft de toekomst in petto voor Lara Jean en Peter? Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter.

Regie
Michael Fimognari
Cast
Noah Centineo, Lana Condor, C. Ernst Harth, Janel Parrish, Madeleine Arthur, Lisa Durupt, Emilija Baranac, Sarayu Blue, Molly Grace, Rish Shah, Danielle Brokopp, Malia McMullen, Kayla Deorksen.
Release
12.02.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Fimognari | Scenario: Katie Lovejoy Cast: Lana Condor (Lara Jean), Noah Centineo (Peter), Janel Parrish (Margot Covey), Madeleine Arthur (Christine), Sarayu Blue (Trina Rothschild), Emilija Baranac (Gen), Rish Shah (Ravi), Julie Tao (Haven) e.a. | Speelduur: 109 minuten | Jaar: 2021

Lara Jean ♥ Peter. Na de twee eerdere delen van de romkom-cyclus To All the Boys mag wel duidelijk zijn dat dit stelletje voorbestemd is om eeuwig samen te blijven. Of toch niet? Peter heeft zijn toelating tot het prestigieuze Stanford University al binnen, en het plan is dat L.J. daar ook naartoe komt. Maar dan gooit haar afwijzing roet in het eten. En het ergste is: ze durft niet aan Peter te vertellen dat ze de komende jaren niet op dezelfde plek zullen studeren. Wat is het jongvolwassen leven toch moeilijk!

Het eerste waar het in dit genre snor moet zitten is de chemie. Hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo zijn echt heel schattig samen. Dat moet wel, anders was het eerste deel van deze reeks tienerboekverfilmingen niet zo goed gevallen bij het grote publiek en waren er geen twee vervolgen op gekomen. De grootste uitdaging is vervolgens om een relatie op een overtuigende en aantrekkelijke manier op de proef te blijven stellen.

videotrailers & clips